У Бєлгороді та області після атаки дронів зникла електрика
У Бєлгороді та області після атаки дронів зникла електрика

У Бєлгороді та області після атаки дронів зникла електрика

У кількох районах Бєлгорода, а також у деяких населених пунктах Бєлгородської області РФ у понеділок відключилася електрика та виникли проблеми з подачею води.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Радіо Свобода.

У Бєлгороденерго заявили, що причиною відключення став "зовнішній вплив на енергооб'єкт". Який енергооб'єкт постраждав – не уточнюється. За попередніми даними, причиною відключення електрики стала атака на підстанцію.

У Бєлгороді, зокрема, не працюють світлофори, є проблеми з інтернетом. На час відключення електроенергії в деяких районах для попередження про ракетну небезпеку використовуватимуть мобільні гучномовці, додали в адміністрації міста.

Електрика також зникла у Старому Осколі Бєлгородської області. У Шебекіному, Ровеньках, Волоконівці, Червоному та низці інших населених пунктів порушено водопостачання.

Деяким бєлгородцям, за даними Телеграм-каналу "Пєпєл", прийшли смс-повідомлення про те, що подачу електрики відновлять лише о сьомій вечора.

Як повідомлялося, російські регіони, близькі до кордону з Україною, останніми місяцями регулярно зазнають ракетних обстрілів і атак безпілотників.

Источник материала
Поделиться сюжетом