Весілля обійшлось дешевше: жінка витратила на святкування свого розлучення 30 тисяч доларів
Весілля обійшлось дешевше: жінка витратила на святкування свого розлучення 30 тисяч доларів

Весілля обійшлось дешевше: жінка витратила на святкування свого розлучення 30 тисяч доларів

Сабріан Філіп вирішила змінити стереотип про розлучення як про трагедію й масштабно відсвяткувала початок нового розділу в своєму житті.

Блогерка Сабріан Філіп зі США витратила на вечірку на честь розлучення більше грошей, ніж на весілля – 30 тисяч доларів. За її словами, всі гості залишилися задоволені, а свято коштувало кожного витраченого цента. Про це пише видання Business Insider.

Сабріан познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком на Балі 2017 року, коли їй було 23 роки, а йому — 29 років. Потім у пари розпочались романтичні стосунки, а вже за кілька років бойфренд зробив їй пропозицію. На жаль, традиційне весілля організувати не вдалось, адже почалася пандемія коронавірусу. Батьки та друзі молодят спостерігали за церемонією через відеозв'язок.

Святкування розлучення
Фото: Sabrina Philipp

Однак з часом стосунки подружжя почали псуватися: молода пара сварилася через фінансові питання, до того ж чоловік часто й надовго виїжджав до Австралії, де живе його син. Зрештою у 2023 році подружжя подало заяву на розлучення.

Філіп відчула розчарування та розгубленість, але зрештою вирішила змінити стереотипи про розлучення як про трагедію й масштабно відсвяткувати початок нового розділу в своєму житті.

Повернувшись до США, жінка організувала вечірку, на яку покликала друзів та родичів. Вона замовила торт у формі чорного серця, на якому було написано "Найгарячіша колишня дружина". Разом із подругами Сабріан вирушила до ресторану на березі океану, де всі пили шампанське та їли морепродукти. Наприкінці свята вона викинула свою платинову каблучку Cartier в океан.

Сабріан замовила торт у формі чорного серця, на якому було написано "Найгарячіша колишня дружина"
Фото: Sabrina Philipp

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що Кассандра Гаспар та її партнер Вестін, зріст якого становить 165 см, скаржаться на несприйняття з боку суспільства через велику різницю у зрості. Пару постійно приймають за матір та сина.

А от випускниця Катерина Басова з російського Санкт-Петербурга вийшла заміж за свого вчителя, котрий старший за неї на 21 рік. Про історію їхнього кохання дівчина розповіла на своїй сторінці у TikTok.

Теги по теме
фото свадьба
Источник материала
Поделиться сюжетом