Ви могли їх пропустити: 6 топових фільмів та серіалів, які вже вийшли у 2024 році
Ви могли їх пропустити: 6 топових фільмів та серіалів, які вже вийшли у 2024 році

Ви могли їх пропустити: 6 топових фільмів та серіалів, які вже вийшли у 2024 році

У добірці Кіно 24 – фільми та серіали, що вийшли у першій половині 2024 року та потішили кіноманів. Зверніть на них увагу, якщо ці стрічки залишилися поза вашою увагою.

"Діва проти біди"

Принцеса Елоді погоджується вийти заміж за принца. Та виявляється, що її ошукали: дівчину обрали на роль жертви, що має віддати стародавній борг. Елоді кидають у печеру з драконом, і лише вона сама є своєю надією на порятунок.

"Діва проти біди": дивіться трейлер онлайн

"Дюна 2"

Друга частина легендарного фільму розповідає про подорож Пола Атрида та фременів – вільнолюбного народу, що живе на планеті Арракіс. Метою Пола є помститися тим, хто хоче знищити його родину. На шляху героя з'являється велике кохання та чимала перешкода.

"Дюна 2": дивіться трейлер онлайн

"Каскадер"

Професія каскадера непомітна для глядача, але без нього неможливий вдалий фільм з екшном і неймовірними трюками. Стрічка розповідає про каскадера, кар'єру та життя якого ледь не зруйнувала серйозна травма. Він повертається до знімань у кіно, але без викликів не обходиться.

"Каскадер": дивіться трейлер онлайн

"Сьоґун"

Серіал розповідає історію сміливого англійського моряка, який потрапив у корабельну аварію. Біля берегів феодальної Японії він зустрічається з місцевим владикою, який ворогує з суперниками. Владика призначає моряка у свою службу, щоб використати його знання, золото і гармати.

"Сьоґун": дивіться трейлер онлайн

"Джентльмени"

Спін-офф однойменного фільму розповідає про Едді Галстеда, який отримав чималу кількість майна у спадок від батька. Виявляється, що це ферма з вирощування конопель у Європі. Едді хоче зберегти свій новий бізнес попри те, що це незаконно.

"Джентльмени": дивіться трейлер онлайн

"Фолаут"

Сюжет розгортається у США через 200 років після ядерної війни з Китаєм. Кіно розповідає про постапокаліптичний світ, де врятованим людям доводиться виходити зі своїх сховищ. Головна героїня Люсі наважується вийти у світ, щоб знайти свого батька.

"Фолаут": дивіться трейлер онлайн

Унікальні сюжети, талановиті актори та високоякісне виконання заслуговують на те, щоб ці фільми побачили. Вони здатні приємно здивувати та подарувати незабутні враження.

Теги по теме
Кино
Источник материала
Поделиться сюжетом