Ви тва*юки, і Бог усе бачить, – KOLA зізналася, що знає, хто причетний до блокування її кліпу
Ви тва*юки, і Бог усе бачить, – KOLA зізналася, що знає, хто причетний до блокування її кліпу

Ви тва*юки, і Бог усе бачить, – KOLA зізналася, що знає, хто причетний до блокування її кліпу

Раніше вона розповідала, що її колеги через заздрість не хочуть, щоб новавідеоробота отримала належну увагу. Тепер виконавиця розчарована українським шоубізнесом.

У своїх соцмережах KOLA зізналася, що не знала, наскільки артисти бувають лицемірними та заздрісними. Вона хоче, щоб слухачі знали, як намагаються їхні кумири "злити інших".

Я навіть не знала, наскільки все пронизано заздрістю. Заздрість від колег – від тих, хто тобі усміхається в обличчя. Я хочу, щоб ви побачили, ті люди, які не в музиці, – що це треш. Одні зливають інших. Як тільки ти досягаєш чогось – тебе готові спалити. Боже, як це низько,
– поділилася KOLA.

За словами виконавиці її колеги готові зробити все, щоб ніхто не досягнув схожого успіху. Артистка запевнила, що карма існує, і всі отримають те, на що заслуговують.

Зіпсували нам усе враження від нашої роботи, багатьом людям зіпсували. Повірте, без приколу, через це у вас у житті буде якась біда дуже складна – або дитину не зможете зробити, або ще щось страшніше, хвороба якась. Тому вибачайте, ви самі бачили, що робили. Ви тва*юки, і Бог усе бачить,
– підкреслила співачка.

Водночас вона повідомила, що знає, хто причетний до блокування її кліпу. Наразі виконавиця шукає докази.

Що відомо про новий кліп KOLA, який блокують

  • 27 червня, співачка запрем'єрила нову пісню "Цілуй" та кліп до неї.
  • У композиції артистка оспівує найкращі аспекти безумовної любові. Водночас пісня розповідає про емоції, які виникають у закоханої людини.
  • "Моя нова пісня – це продовження моєї історії кохання та романтики, яку я розповідаю через музику. Дуже важливо, коли любов базується на почуттях, довірі та душевному спокою, який відчувається поряд з коханою людиною", – висловилась виконавиця.
  • Трек створений в автентичному стилі KOLA. Кліп, як і пісня, має романтичний настрій.
Источник материала
Поделиться сюжетом