Взятий у полон окупант заявив, що війна – це "бізнес" і поскаржився на російське командування. Відео
Взятий у полон окупант заявив, що війна – це "бізнес" і поскаржився на російське командування. Відео

Взятий у полон окупант заявив, що війна – це "бізнес" і поскаржився на російське командування. Відео

Російський окупант Дмитро Соболєв, який прийшов вбивати українців та руйнувати міста, заявив, що війна – це "бізнес". Загарбника було взято в полон біля міста Часів Яр у Донецькій області.

Окупант поскаржився, що російське командування не шкодує піхоту і навіть не евакуює поранених. Відео з розповіддю полоненого опублікував Telegram-канал "Миколаївський Ваньок".

Окупант, який служить на посаді командира саперного відділення 200-ї окремої гвардійської мотострілецької бригади, мав взяти участь у штурмі Калинівки, але його взяли в полон українські військовослужбовці.

Загарбник розповів, що підписав контракт із російською окупаційною армією ще 10 років тому. Також він не приховує, що розумів мотиви РФ та знав, навіщо йшов в Україну.

Також окупант поскаржився, як його змушували голосувати за диктатора Путіна і заявив, що кремлівська пропаганда завжди бреше про успіхи російської армії.

"В інтернет заходили всі, дивилися новини. Як завжди, збивають ракети, 30 Хаймарсів летить, 25 збили, інші не долетіли, десь впали повз. У такому ключі всі новини в принципі", – заявив окупант.

Загарбник видав, що за настроями у російській армії видно, що ніхто нібито не хотів війни. При цьому додав, що на тих, хто відмовляється брати участь у бойових діях, командування чинить моральний тиск.

Нагадаємо, бійцям бригади оперативного призначення "Рубіж" Нацгвардії України вдалося захопити в полон кілька десятків російських окупантів. Захисники провели вдалу військову операцію на одному з напрямків фронту та поповнили обмінний фонд.

Як повідомляв OBOZ.UA, під Вовчанськом українські військові взяли в полон командира третього взводу 83-ї окремої десантно-штурмової бригади (ОДШБр) Росії Сергія Шакіна, відомого під позивним "М'ясник". Він був поранений у ногу, але вижив, хоча його взвод був знищений.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом