Xiaomi анонсувала стильний спортивний кросовер
Xiaomi анонсувала стильний спортивний кросовер

Xiaomi анонсувала стильний спортивний кросовер

После дебюту першого автомобіля марки – електричного седана SU7 – компанія Xiaomi анонсувала елегантний кросовер MX11, що вражає Ferrari Purosangue. Дебют новинки запланований на наступний рік, а в лінійці моделей будуть як повністю електрична версія, так і варіант із бензогенератором.

Xiaomi нещодавно заявила про свої претензії на автомобільний ринок, але після приголомшливого успіху електричного седана SU7 у компанії активно взялися за створення другої моделі – спортивного кросовера MX11.

/

Творці новинки вирішили зробити акцент на дизайні, запропонувавши покупцям кросовер у широкому сенсі цього слова – симбіоз універсала, спортседана, великого купе GT і позашляховика. У вигляді MX11 відчувається сильний вплив Ferrari Purosangue, але в Китаї копіювання ніколи не вважалося соромним.

Оригінальним елементом дизайну є світлотехніка. Фари стрілоподібної форми розділені світлодіодним ДХО, а в задніх ліхтарях обігрується форма еліпса. Також новинка хизується стильними легкосплавними дисками з чорними акцентами. Про приналежність до класу кросоверів нагадують чорні глянсові колісні арки та широкі нижні молдинги. Як опція для новинки будуть доступні рейлінгі на даху, що дозволяють розмістити додатковий багажник.

/

Перший SUV від Xiaomi, ймовірно, успадкує платформу Modena, яка використовується на седані SU7, але є інформація, що для моделі підготують нову архітектуру, яка дозволить додати до електричної компоненти додатковий бензогенератор для збільшення запасу ходу.

Источник материала
Поделиться сюжетом