Австрія — Туреччина. Напередодні
Австрія — Туреччина. Напередодні

Австрія — Туреччина. Напередодні

У вівторок, 2 липня, відбудеться матч 1/8 фіналу чемпіонату Європи, під час якого Австрія прийме Туреччину. 


Австрія — Туреччина
Вівторок, 2 липня, Лейпциг Стедіум, Лейпциг. Арбітр зустрічі — Артур Соареш Діаш
Пряма трансляція на медіасервісі MEGOGO. 

Австрія кваліфікувалася до раунду плей-оф Євро-2024 як переможець групи D, обігравши Нідерланди 3:2 у захоплюючому поєдинку на берлінському Олімпіаштадіоні минулого вівторка.

Австрійці не змогли пройти груповий етап на своїх перших двох Євро — як господарі у 2008 році, а потім ще раз через вісім років — тож проходження так далеко вже є вражаючим досягненням.

Дійсно, Das Team лише вчетверте в історії вийшла до фінальної стадії великого турніру, також на чемпіонатах світу 1934 і 1954 років та Євро-2020.

Енергійна команда Рангніка зараз намагається вийти до першого для Австрії чвертьфіналу чемпіонату Європи, і останні результати свідчать про те, що вона готова до нових звершень: вона виграла 14 з останніх 19 матчів, програвши лише два.

Відтоді, як Рангнік очолив збірну в червні 2022 року, лише три європейські країни — Португалія, Нідерланди та Іспанія — можуть похвалитися вищим відсотком перемог, причому одна помітна перемога відбулася в товариському матчі трохи більше трьох місяців тому.

Під час весняного міжнародного періоду Австрія розгромила Туреччину з рахунком 6:1 у Відні, а Міхаель Грегоріч зробив хет-трик ще до перерви на стадіоні Ернст Гаппель.

Втім, в очних зустрічах Туреччина не знала поразок в останніх п'яти матчах проти вівторкового суперника, зберігаючи "кліншит" у кожному з них; хоча це буде перша така зустріч після нічиєї 0:0 у відборі до Євро-2012.


Прогноз на цей матч від ліцензійного букмекера GGBET: Австрія переможе Туреччину з ймовірністю 49% (коефіцієнт 2,03). Подивіться лінію GGBET з 70+ видів спорту та знайдіть для себе цікавий матч!  Отримай неймовірний бонус до 150 000  грн від GGBET! Тримай лінію на Євро 2024 разом з  GGBET!


"Зірки півмісяця" налаштувалися на це протистояння, здобувши драматичну перемогу над Чехією з рахунком 2:1 у заключному матчі групи F у середу ввечері, коли нападник-ветеран Дженк Тосун забив у компенсований до другого тайму час і забезпечив собі місце у фінальній 16-ці.

Тепер їхня пригода на Євро-2024 триває, і, незважаючи на близькість Австрії до приймаючої країни, "півмісяцеві зірки", безсумнівно, матимуть більшу підтримку, адже багато тисяч турецьких емігрантів оселилися в Німеччині за останні 60 років. 


Тренери говорять


Головний тренер збірної Австрії Ральф Рангнік:

"Ніхто не витає в хмарах, ніхто ще нічого не домігся. Зараз ЄВРО для нас тільки починається. Важливо взяти свіжий старт, адже настала пора плей-оф. Треба переключитися на цей режим і скуштувати його з перших хвилин.

Нам протистоїть суперник, який здорово контролює м'яч і здатний вдихнути пристрасть у гру. Треба бути готовим і до першого, і до другого. Треба виплеснути власну енергетику. Потрібні гарячі серця, але холодні голови".


Головний тренер збірної Туреччини Вінченцо Монтелла:

"Ми не виходили з групи вже багато років, з 2008 року. Нам вдалося подолати важкі ситуації на груповому етапі.

Сподіваюся, наш вихід до 1/8 фіналу зніме деяку напругу; ми хотіли б і далі творити історію. Капітан Хакан Чалханоглу та Самет Акайдин не зіграють проти Австрії, ми відчуємо їхню відсутність.

У таких матчах треба контролювати емоції та обережніше грати з м'ячем. В Австрії дуже швидка і класна команда, яка гідна захоплення".


Орієнтовні склади


Австрія: Пентц — Пош, Дансо, Лінхарт, Мвене — Зайвальд, Грілліч — Лаймер, Баумгартнер, Забітцер — Грегорич.

Туреччина: Мерт Гюнок — Мерт Мюлдюр, Меріх Демірал, Абдюлкерім Бардакджи, Ферді Кадиоглу — Ісмаїл Юксек, Каан Айхан — Кенан Йилдиз, Арда Гюлер, Бариш Алпер Йилмаз — Дженк Тосун.


Очні зустрічі



Поточна форма


прогноз 2:1

Партнер проєкту — ліцензійний букмекер GGBET з найширшою лінією, понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту. Компанія створює унікальний україномовний контент на YouTube та розвиває культуру відповідальної гри. Отримай неймовірний бонус до 150 000 грн від GGBET! Тримай лінію на Євро 2024 разом з GGBET!


GGBET ЗДІЙСНЮЄ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ В УКРАЇНІ НА ПІДСТАВІ ЛІЦЕНЗІЇ НА ПРОВАДЖЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ З ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ БУКМЕКЕРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, ВИДАНОЇ КОМІСІЄЮ З РЕГУЛЮВАННЯ АЗАРТНИХ ІГОР ТА ЛОТЕРЕЙ 23.08.2023 (РІШЕННЯ ВІД 08.08.2023 № 128), ТА ЛІЦЕНЗІЇ НА ПРОВАДЖЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ З ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ АЗАРТНИХ ІГОР КАЗИНО У МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ, ВИДАНО КОМІСІЄЮ З РЕГУЛЮВАННЯ АЗАРТНИХ ІГОР ТА ЛОТЕРЕЙ 23.08.2023 (РІШЕННЯ ВІД 08.08.2023№ 129).

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.

Источник материала
Поделиться сюжетом