Чи допомагають росіянам танки-"курятники" і штурми на мопедах: командир роти відверто відповів
Чи допомагають росіянам танки-"курятники" і штурми на мопедах: командир роти відверто відповів

Чи допомагають росіянам танки-"курятники" і штурми на мопедах: командир роти відверто відповів

Військовий проаналізував тактику окупантів.

Командир 3-ї штурмової роти 1 штурмового батальйону 3 ОШБр на позивний “Процент” розповів про тактику російських окупантів на Харківщині. Він зазначив, що все частіше окупанти намагаються захистись від українських дронів. 

Про це він сказав у коментарі ТСН.ua. 

"На Харківському напрямку ворог намагається просунутися з всіх сил. Вони не жаліють свою піхоту взагалі, тобто за день може відбуватися до 10 штурмів. От їх знищили - наступні, ніхто не рахується з втратами. Так само велика кількість роботи ворожої артилерії. На початку були спроби роботи з великою кількістюі техніки, але зрештою через ефективну роботу наших БПЛА, яка не давала можливість близько підходити, вони почали змінювати тактику", - сказав військовий. 

Також "Процент" прокоментував те, як окупанти намагаються вберегти свою техніку від українських дронів. 

"Вони продовжують такий вести "творчий шлях". Це - війна на мопедах, з "курятниками". Вони шукають шляхи виходу ситуації: є наш FPV-дрон, вони починають робити "курятники". Може вони і не настільки ефективні, скільки від них очікували, але вони все ж таки дають можливість підвищити виживання цієї техніки. Тому в поєднанні з засобами РЕБ, тими "курятниками" все-таки продовжує термін роботи цієї. Це змушує наших операторів дронів працювати більш якісно, тому щоб вразити техніку треба залетіти саме в певні відкриті проміжки", - сказав він. 

"Процент" зазначив, що мопедами росіяни підвозять провізію, боєкомплект чи намагаються залетіти в українські окопи. Він зазначив, що така методика не є ефективна. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Легенда 3 ОШБр "Процент": ХТО КАЖЕ ПРО 2-3 ТИЖНІ - ТОЙ НІЧОГО НЕ ЗНАЄ! Вся правда про бої!

Нагадаємо, литовця звинуватили у заробітках на війні в Україні, подробиці гучного скандалу. 

  • Чи нападає маніяк під Києвом?: на вбитій жінці виявили 21 ножове поранення
  • Українських жінок не випускатимуть за кордон?: кому треба піти до ТЦК та який штраф загрожує за неявку
  • Ракетний удар РФ по аеродрому в Миргороді: важкі наслідки для авіації України - всі деталі
Источник материала
Поделиться сюжетом