Чоловік купив рибні консерви в магазині: те, що він знайшов всередині - гидко
Чоловік купив рибні консерви в магазині: те, що він знайшов всередині - гидко

Чоловік купив рибні консерви в магазині: те, що він знайшов всередині - гидко

Чоловікові стало зле після того, як він знайшов дивний гачкоподібний предмет у банці з тунцем - користувачі Reddit запропонували низку теорій.

Більшість з нас натрапляли на сюрпризи у своїй їжі - від жуків у салаті до шматочків пластику в буханці хліба, це не рідкість. Але один хлопець отримав найбільший шок у своєму житті, з'ївши банку тунця, і вирішив поділитися на Reddit цим нудотним моментом, повідомляє dailystar.

На фото, яке він опублікував, зображено щось химерне і схоже на гачок, що лежить у просоченому розсолом тунці, що викликало шалену кількість здогадок від інших користувачів платформи.

"Знайшов це в моїй банці з тунцем?" - написав він, опублікувавши знімок тривожної знахідки, яку дехто порівняв з потомством тунця.

Багато хто припускав, що це був рибальський гачок, який прослизнув крізь сітку під час пакування, тоді як інші жартували, що чоловік може отримати "екскурсію на фабрику" як дивну форму вибачення від виробника.

Однак, з іншого боку, деякі редактори намалювали ще більш гротескні картини.

"Не хочу вам казати, що всі частини тунця - це не однорідне бліде м'ясо, яке ми звикли бачити в банках, у нього є шкіра, органи і все інше, і це цілком може потрапити в банку з м'ясом тунця", - прокоментував один користувач.

Але не всі були переконані, що це було щось зловісне, і одна людина намагалася заспокоїти автора поста.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

"Я думаю, що це частина тунця", - припустили вони. "Є темні частини м'яса тунця, які відрізають, тому що вони мають кривавий і металевий смак. Якщо ви подивитеся відео з філе, то побачите це. Це може бути приготований згусток крові або подібні шматочки".

The Daily Star

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом