Чоловік відкрив консервну банку з-під тунця й не повірив власним очам
Чоловік відкрив консервну банку з-під тунця й не повірив власним очам

Чоловік відкрив консервну банку з-під тунця й не повірив власним очам

Курйозний випадок привернув увагу багатьох користувачів мережі. Вони почали навперебій висувати власні теорії та несподівані припущення.

Користувач Reddit не міг повірити власним очам, коли побачив, що було у консервній банці з-під тунця. Цікавою знахідкою чоловік вирішив поділитися на одному з тематичних форумів, чим спровокував жваве обговорення серед інтернет-спільноти.

На опублікованому кадрі зображено щось схоже на гачок, який лежить у просоченому розсолом тунці.

"Знайшов це в моїй консервній банці з тунцем?" — зазначив автор допису в описі під фотографією.

Цей курйозний випадок привернув увагу багатьох користувачів мережі. Вони почали навперебій висувати власні теорії та припущення щодо походження стороннього предмета.

У банці з тунцем був "сюрприз"
Фото: Reddit

"Вітаю, твій тунець був вагітним", — пожартував один з учасників обговорення. Інший поділився смішною історією: "Хлопець, який працював на консервному заводі, розповів мені, що в більшості тунців живуть величезні паразитичні черв'яки, які потрапляють в консерви разом з рибою. Так що це ще не страшно";

"М'ясо не однорідне, як ми звикли бачити, там є шкіра, внутрішні органи й все інше, що може потрапити в середину банки", — додав ще один користувач.

Дехто з юзерів припустив, що це був рибальський гачок, який прослизнув крізь сітку під час пакування.

Курйозне фото швидко увійшло в тренди на Reddit, зібравши тисячі вподобайок, репостів та інших реакцій.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що американська комікеса та сценаристка Кеті Марович з Лос-Анджелеса отримала подарунок від свого покійного батька — браслет з жартівливим написом. Чоловік замовив презент на Amazon ще до своєї смерті, але посилка прийшла тільки зараз.

А от Емілі Канхем з Лондона (Велика Британія) заплатила 120 фунтів стерлінгів (близько 6,2 тис. грн) за коробку з таємничою посилкою й не могла повірити своїм очам, коли дізналась, що лежить всередині.

Теги по теме
фото
Источник материала
Поделиться сюжетом