Для фанатів захопливих історій: 5 корейських дорам із якісною українською озвучкою
Для фанатів захопливих історій: 5 корейських дорам із якісною українською озвучкою

Для фанатів захопливих історій: 5 корейських дорам із якісною українською озвучкою

Усі ці дорами ви можете переглянути з якісною українською озвучкою. У матеріалі Кіно 24 обирайте цікавий корейський серіал та насолоджуйтесь переглядом.

"Надзвичайна юристка У"

Геніальна юристка У Йон У демонструє свої вміння, розв’язуючи складні правові питання як в залі суду, так і поза ним. Вона щойно приєдналася до провідної юридичної фірми, де їй доводиться адаптуватися до нових викликів. Крім того, У Йон У має розлад спектра аутизму, що додає особливого значення її професійним досягненням і випробуванням.

"Надзвичайна юристка У": дивіться онлайн трейлер серіалу

"Базіка"

Він – не найуспішніший юрист Кореї, адже відсоток виграних справ складає лише 10%. Через свою балакучість він отримав прізвисько Базіка. Випадково потрапивши у справу про вбивство, його сприймають за геніального шахрая, на ім'я Велика Миша – гра слів з його адвокатським прізвиськом. Це непорозуміння ставить його в надзвичайно небезпечну ситуацію, де на кону стоїть його життя.

"Базіка": дивіться онлайн трейлер серіалу

"Єва"

Ретельно готувалася протягом 13 років, дівчина нарешті починає здійснювати свою довгоочікувану помсту. Її ціль – впливові люди, відповідальні за смерть її батька. З кожним кроком вона все ближче підбирається до тих, хто зруйнував її життя, використовуючи весь накопичений за роки досвід і хитрість.

"Єва": дивіться онлайн трейлер серіалу

"Усі ми мертві"

У школі стрімко поширюється зомбі-вірус, перетворюючи навчальний заклад на місце хаосу і жаху. Учні, які опинилися в смертельній небезпеці, змушені боротися за своє виживання і шукати шляхи порятунку. Їм доведеться проявити мужність, винахідливість та силу духу, щоб пережити цей страшний кошмар і знайти безпечне місце.

"Усі ми мертві": дивіться онлайн трейлер серіалу

"Вінченцо"

У восьмирічному віці Пак Чу-хен був усиновлений італійською сім'єю. Зараз він виріс і відомий під ім'ям Вінченцо Касано. Вінченцо працює адвокатом і радником для мафіозної родини, використовуючи свої навички та знання, щоб допомагати в управлінні кримінальними справами.

Однак через війну між кланами йому доводиться повернутися на свою історичну батьківщину, де він стикається з новими викликами й змушений переосмислити своє минуле і теперішнє.

"Вінченцо": дивіться онлайн трейлер серіалу

Читайте описи сюжетів, аби точно не прогадати з вибором та дивіться серіал, який точно стане вашим фаворитом.

Теги по теме
Кино Netflix
Источник материала
Поделиться сюжетом