Фронтвумен The Hardkiss показала зворушливий "подарунок" від фанатки
Фронтвумен The Hardkiss показала зворушливий "подарунок" від фанатки

Фронтвумен The Hardkiss показала зворушливий "подарунок" від фанатки

Юлія Саніна не оминула увагою, як прихильниця увічнила творчість гурту.

Попри те, що популярний український гурт The Hardkiss зараз, схоже, переживає не найкращі часи, його шанувальники, як і раніше, продовжують надихатися його творчістю.

Проявами вдячності шанувальників із великим задоволенням у своєму блозі в Instagram ділиться фронтвумен колективу Юлія Саніна. Так нещодавно в сторіс вона опублікувала фото фанатки на ім'я Оксана.

Дівчина на лопатці зробила татуювання у вигляді маяка з цитатою з пісні The Hardkiss "Маяк". "В темному морі ми не одні", - свідчить напис, який прихильниця гурту зробила як подарунок-нагадування.

Утім, і для самого колективу "Маяк" має символічне значення. Цим треком Юлія Саніна відкривала Євробачення-2023 у Ліверпулі, яке проводилося від імені України. Для співачки музичний конкурс став великим міжнародним дебютом у якості ведучої.

The Hardkiss новини - Юлія Саніна показала символічне татуювання / колаж: Главред, фото: instagram.com/the_hardkiss

Хто така Юлія Саніна?

Юлія Саніна - українська співачка, авторка пісень, ведуча. Фронтвумен українського гурту The Hardkiss. Брала участь у шоу "Х-фактор-7" (журі та наставник), "Танці з зірками", "Маскарад", "Голос країни" (зірковий тренер). У 2023 році була однією з трьох ведучих музичного конкурсу "Євробачення", який відбувся в Ліверпулі, Велика Британія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що діти Джамали повернулися жити в Україну. Сини співачки з початку повномасштабної війни жили спершу в Туреччині, потім - у Польщі, через що їхній зірковій мамі доводилося несолодко.

Також Jerry Heil і alyona alyona назвали, хто б міг представити Україну на Євробаченні 2025 року. Примітно, але думки в артисток у цьому питанні розійшлися.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом