Гороскоп на липень 2024 для Козерогів: далекі поїздки, операція, зміна іміджу
Гороскоп на липень 2024 для Козерогів: далекі поїздки, операція, зміна іміджу

Гороскоп на липень 2024 для Козерогів: далекі поїздки, операція, зміна іміджу

Якщо ви шукаєте роботу, Юпітер дасть високі шанси отримати гарне місце, прогнозує астролог.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на липень 2024 року для Козерогів.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

2 липня Нептун - планета натхнення, творчості - розвертається в ретроградний рух до 7 грудня. Сатурн також перебуває в цьому секторі та рухається у зворотному напрямку.

"Сатурн керує знаком Козерога. Він уже проходив цими градусами в березні, тому може щось повторюватися - те, що було у вас навесні", - розповіла астрологиня на своєму Youtube-каналі.

Нептун до 7 грудня буде ретроградним, і це свідчить про те, що ви будете навчатися нових навичок, готувати якийсь креативний проєкт. Творчість займе час до грудня.

Що Козерогам принесе Нептун:

З 3 по 26 липня Меркурій перебуватиме в секторі фінансів. Велика ймовірність почати близькі стосунки з новою людиною. Також імовірний початок роботи з психологом у цей час.

5 липня молодик у сьомому домі гороскопу, який може принести Козерогам угоду, підписання важливих документів, нове знайомство, нове кохання.

Якщо у вас день народження з 4 по 6 січня, ви сильніше за інших відчуєте цей молодик.

12 липня чекайте на прибуток, подарунки, фінансову підтримку від чоловіка/дружини або інших людей.

З 21 липня Козерогам доведеться розв'язувати проблеми, що раптово виникли, багато працювати. У цей же час варто зайнятися своїм здоров'ям - робити уколи, лягати на операції, якщо потрібно.

"Якщо хочете робити операцію, робіть її в липні, а не в серпні, тому що в серпні Меркурій буде ретроградним, що не дуже добре для операцій", - попередила астрологиня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Кінець місяця хороший для зміни іміджу: можна змінити зачіску, переглянути гардероб. Також у цей період можливі далекі поїздки. Якщо ви шукаєте роботу, Юпітер у шостому домі дасть високі шанси отримати гарне місце.

Докладний гороскоп для Козерогів дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом