Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погоди
Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погоди

Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погоди

В Україні найближчим часом очікується погіршенняпогодних умов. Зокрема, у Києві та області у найближчі години прогнозуються грози з градом, а також шквали 15-20 м/с.

Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій. "У Києві та області найближчим часом, з утриманням до кінця доби, очікуються грози – I рівень небезпеки (жовтий)", – йдеться в повідомленні.

У середу, 3 липня, Укргідрометцентр прогнозує грози у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Закарпатській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Житомирській областях, вдень можливі град і шквали 15-20 м/с.

Крім того, сильні дощі очікуються у Житомирській, Хмельницькій та Вінницькій областях, а також вночі у Закарпатській, Івано-Франківській та Тернопільській областях – оголошено жовтий рівень небезпеки (I рівень). У Чернівецькій області очікується помаранчевий рівень небезпеки (II рівень).

Варто зазначити, що в Україні у середу, 2 липня, очікуються великі температурні коливання очікуються. Температура вдень буде варіюватися від +17 до +37 градусів.

Як повідомляв OBOZ.UA, 2 липня в Україні очікується дуже спекотна погода, подекуди температура повітря сягне +37 градусів. Вже наступного дня – у середу "рекордна" спека ослабне, проте тільки в деяких областях.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом