Huawei показав розкішний інтер’єр свого флагмана Stelato S9
Huawei показав розкішний інтер’єр свого флагмана Stelato S9

Huawei показав розкішний інтер’єр свого флагмана Stelato S9

Повністю електричний седан Stelato S9 від концерну Huawei потроху обростає подробицями. Після весняного показу зовнішності майбутнього флагмана компанія поділилася оздобленням салону.

Конкурент Mercedes-Benz EQS отримав розкішне шкіряне оздоблення інтер’єру. Кожне з чотирьох індивідуальних крісел у салоні забезпечене вентиляцією, підігрівом та масажем. Для водія передбачено багатофункціональне кермо зі шкіряним оздобленням, великий дисплей на панелі приладів і окремий сенсорний екран для управління мультимедіа на основі архітектури Huawei HarmonyOS а також. Меломанів порадує фірмова музична система Huawei Sound. У дверні вбудовані динаміки аудіосистеми та ембієнтне освітлення. Для підвищення акустичного комфорту всі бічні вікна виготовлені з двошарового шумоізоляційного скла.

/

Ззаду розташовані два індивідуальні крісла підвищеного комфорту з численними регулюваннями та підколінними подушками, а між ними знаходиться панель із сенсорним дисплеєм для керування мультимедійною системою, а також відділення для безпроводової зарядки смартфонів. Спинку переднього пасажирського сидіння можна скласти, що дозволить перетворити заднє крісло на зручне спальне місце.

/

Stelato S9 має габаритні розміри 5160/1987/1486 мм, а колісна база сягає 3050 мм. В основі новинки лежить модульна платформа з активним шасі Huawei Qiankun ADS 3.0. Покупцям буде запропоновано кілька варіантів силових агрегатів та АКБ на вибір. Базова версія оснащується одним електромотором потужністю 227 кВт/309 л. Варіант із двома електромоторами має передній потужністю 158 кВт/215 к.с. та задній – 227 кВт/309 к.с. Батареї мають місткість 79,9 та 97,6 кВт, що дозволить забезпечити запас ходу від 665 до 816 км.

Нагадаємо, що електричний седан Stelato S9 є спільним дітищем Huawei та автомобільного гіганта BAIC. Стильний преміальний седан на електротязі з’явиться у продажу на ринку Піднебесної у серпні цього року. За попередніми даними, вартість новинки складе приблизно 450-550 тисяч юанів, що еквівалентно 62-76 тисячам доларів США.

Раніше ми розповідали, що Huawei підготував недорогого конкурента кросоверам Tesla.

Источник материала
Поделиться сюжетом