Як прибрати дрібні подряпини на телефоні за 15 хвилин: від нового не відрізнити
Як прибрати дрібні подряпини на телефоні за 15 хвилин: від нового не відрізнити

Як прибрати дрібні подряпини на телефоні за 15 хвилин: від нового не відрізнити

Не потрібно ніяких модних відбілювальних паст чи гелів. Не потрібно йти й до майстра.

Якщо ваш екран телефону весь у дрібних подряпинах, які видно неозброєним поглядом, але не обов'язково це терпіти. Існує простий лайфхак, який може вам позбутися їх навіть не виходячи з дому.

Як прибрати подряпини на телефоні

Насправді все дуже просто. Не потрібно ніяких модних відбілювальних паст чи гелів. Не потрібно йти і до майстра. Вам знадобляться:

Переконайтеся, що на екрані немає пилу чи інших забруднень, бо ви ж не хочете, щоб на ньому з'явилося ще більше подряпин, пише портал Tips and Tricks. Потім нанесіть трохи зубної пасти на диспрей і щедро натріть нею подряпини. Після цього зробіть невеликі кругові рухи по подряпинах і навколо них.

Якщо подряпина не дуже глибока, ви відразу ж побачите, як вона зникає. Акуратно протріть залишки зубної пасти вологою серветкою, і вуаля - все готово.

Що за пристрій iPhone?

iPhone - серія смартфонів, розроблених корпорацією Apple. Працюють під управлінням операційної системи iOS, що являє собою спрощену й оптимізовану для функціонування на мобільному пристрої версію macOS, повідомляє "Вікіпедія".

Чому це працює?

Річ у тім, що паста працює як поліроль. Вона добре бореться з нальотом на зубах, допомагає вирівняти колір зубів і наполірувати подряпини, як у цьому випадку. Переконайтеся, що ви не нанесли занадто багато зубної пасти на екран, бо в цьому разі замість подряпин на екрані можуть з'явитися розмиті плями.

Як не потрібно прибирати подряпини на телефоні?

Деякі джерела в Інтернеті стверджують, що поліроль для срібла також може допомогти видалити подряпини з екрана, але вона приносить набагато більше шкоди, ніж користі. Поліроль для срібла призначена тільки для срібла і може зіпсувати дисплей.

Источник материала
Поделиться сюжетом