Кадиров призначив свого племінника секретарем Ради безпеки Чечні
Кадиров призначив свого племінника секретарем Ради безпеки Чечні

Кадиров призначив свого племінника секретарем Ради безпеки Чечні

Глава Чечні Рамзан Кадиров повідомив, що його 27-річного племінника Хамзата Кадирова призначено секретарем Ради безпеки республіки. Про це повідомляє meduza.

Хамзат Кадиров також обіймає посаду помічника голови Чечні. 

Раніше посаду секретаря Ради безпеки Чечні обіймав Турпал-Алі Ібрагімов — двоюрідний брат глави республіки, тепер він керуватиме Шалінським районом. «Вони обоє [Ібрагімов та Кадиров] мають багатий досвід на керівних посадах і впораються з покладеними на них обов'язками», — заявив голова Чечні.

10 травня депутат Держдуми від Чечні Адам Делімханов повідомив, що Рамзан Кадиров вручив своєму племіннику орден Мужності. Указ про вручення ордена підписав президент Росії Володимир Путін.

Делімханов у своєму посту зазначив, що Хамзат Кадиров «від початку спеціальної військової операції бере активну участь у підтримці чеченських бійців».

До слова, Кадиров одружив 17-річного сина Елі з неповнолітньою онукою Адама Делімханова, якого називають його двоюрідним братом. Дружиною 17-річного Елі стала онука депутата Держдуми Адама Делімханова. За даними низки ЗМІ, Делімханов є двоюрідним братом Кадирова. Тобто, син «піхотинця Путіна» одружився з троюрідною сестрою.

 

Источник материала
Поделиться сюжетом