Христина Соловій категорично висловилася про Машу Єфросиніну
Христина Соловій категорично висловилася про Машу Єфросиніну

Христина Соловій категорично висловилася про Машу Єфросиніну

Співачка зізналася, що вона насправді думає про ведучу після неоднозначного інтерв'ю.

На початку березня 2024 року Христина Соловій під час інтерв'ю поскандалила з Машею Єфросиніною: між співачкою та ведучою виникла суперечка про "розмивання кордонів", під час якої Соловій заявила, що кров убитих українців на руках багатьох вітчизняних артистів. І на руках Єфросиніної зокрема.

Конфлікт згодом було залагоджено, і разом Маша та Христина навіть провели благодійний збір на реабілітацію українських захисників. Але мало хто знає, чим ця історія закінчилася насправді.

Завісу таємниці відкрила Соловій у своєму недавньому інтерв'ю для Нашого радіо. Артистка розповіла, яке враження на неї справила Єфросиніна під час їхньої непростої бесіди.

Так Христина Соловій впевнено заявила, що її розмова з Машею Єфросиніною була тихою - вони "не посварилися і не побилися", а сама ведуча не розчарувала співачку, і справила на неї приємне враження. "Так я її для себе й уявляла. Я знала, що вона найкращий інтерв'юер у цій країні. І, незважаючи на всі ці гострі моменти, які, я вважаю, були дуже потрібні, й у першу чергу не для неї, а щоб виникла ця суспільна дискусія... Я думаю, що це інтерв'ю – моє найкраще", - зазначила артистка.

Що сталося під час інтерв'ю Маші Єфросиніної та Христини Соловій

Христина Соловій під час інтерв'ю Маші Єфросиніній сказала, що українці занадто толерантні з тими зірками, які донедавна "розмивали кордони" з Росією. А також Соловій заявила, що на руках цих артистів кров наших людей. До того ж Христина прямо вказала і на Машу Єфросиніну, а потім підкреслила, що всі вони мають нести відповідальність.

Хто така Маша Єфросиніна / инфографика: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що діти Джамали повернулися жити в Україну. Сини співачки з початку повномасштабної війни жили спершу в Туреччині, потім - у Польщі, через що їхній зірковій мамі доводилося несолодко.

Також Jerry Heil і alyona alyona назвали, хто б міг представити Україну на Євробаченні 2025 року. Примітно, але думки в артисток у цьому питанні розійшлися.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом