На кордоні з Польщею виявлено контрабандний брендовий товар на 6,7 млн
На кордоні з Польщею виявлено контрабандний брендовий товар на 6,7 млн

На кордоні з Польщею виявлено контрабандний брендовий товар на 6,7 млн


У пункті пропуску Краківець на Львівщині прикордонники й митники у вантажівці під керуванням 29-річного водія виявили товари, які були приховані від контролю.

На кордоні з Польщею прикордонники викрили спробу нелагельно завезти в Україну брендові одяг і взуття, орієнтовною вартістю в 6,7 млн грн. Про це у вівторок, 2 липня, пресслужба ДПСУ.

Повідомляється, що в пункті пропуску Краківець на Львівщині прикордонники й митники у вантажівці під керуванням 29-річного водія виявили товари, які були приховані від контролю.

Під час більш ретельного огляду серед 10 тис. кг сумок, рюкзаків, іграшок, годинників і взуття, заявленого як товари китайського виробництва, було виявлено 3627 пар кросівок виробництва В’єтнаму і 120 жіночих курток, про які не було згадки в документах. За попередніми даними, орієнтовна вартість прихованих товарів становить 6,7 млн. гривень.

Працівники митниці склали протокол, товар вилучили.

Нагадаємо, раніше у Волинській області викрили групу осіб, які налагодили реалізацію контрабандних товарів. Жителі Ковельського району упродовж тривалого періоду незаконно завозили електронні сигарети з наркотичним вмістом та рідини до них.

У травні детективи БЕБ вилучили незаконну лінію виробництва сигарет.



Теги по теме
Польща Венгрия граница пограничники контрабанда
Источник материала
Поделиться сюжетом