7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Від +17 до +37 градусів: синоптикиня попередила про погодні контрасти в Україні
Від +17 до +37 градусів: синоптикиня попередила про погодні контрасти в Україні

Від +17 до +37 градусів: синоптикиня попередила про погодні контрасти в Україні

В Україні у середу, 2 липня, очікуються великі температурні коливання очікуються. Температура вдень буде варіюватися від +17 до +37 градусів.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. Спека буде особливо інтенсивною у східних областях, на півдні та більшості центральних регіонів країни (за винятком Вінниччини), де очікується від +32 до +37 градусів.

Найпрохолодніше буде у західній частині країни, де температура підніметься лише до +19...+22 градусів, а місцями може становити +17...+19 градусів.

На півночі країни температура також буде різною: у Житомирській області на рівні +20...+22 градуси, Київській області +27...+30 градусів, Чернігівській області +28...+31 градус, а в Сумській області +30...+34 градуси.

У західних областях України, на Вінниччині та Житомирщині очікуються дощі з грозами. На інших територіях очікується суха і сонячна погода, що підвищує ризик пожеж.

У Києві завтра вдень очікується +29...+30 градусів, імовірність серйозних опадів в столиці досить мала.

Нагадаємо, раніше OBOZ.UA розповідав, як пережити сильну спеку без серйозної шкоди для організму. Зробити це можна, дотримуючись нескладних рекомендацій та маючи уявлення про те, які симптоми свідчать про появу у людини теплового виснаження або теплового удару.

Слід зазначити, що найближчими днями в Україні зберігатиметься аномальна спека. І високі температури небезпечні не лише людям, а й тваринам.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом