"Подивіться, яке диво": Наталя Могилевська робить ще одну добру справу
"Подивіться, яке диво": Наталя Могилевська робить ще одну добру справу

"Подивіться, яке диво": Наталя Могилевська робить ще одну добру справу

Наталя Могилевська допомагає знайти хороших господарів для бездомного кошеняти.

Українська співачка Наталя Могилевськане перестає дивувати своїми добрими справами, нещодавно артистка прихистила вісьмох кошенят, яких знайшла біля супермаркету, і шукала для них господарів. Цього разу Могилевська вирішила допомогти ще одному кошеняті.

На своїй сторінці в соцмережах Наталя оголосила, що її директорка з подругами знайшли кошеня і хочуть віддати його в хороші руки.

Кошеня
Кошеня знайшла директорка Могилевської / фото: скрін instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

"Друзі, подивіться, яке диво!!! Моя директорка з подругами знайшли кошеня під колесом машини. Ми віримо в силу Інстаграму і шукаємо добре серце і теплі руки", - зазначила співачка.

Наталя Могилевська залишила контакти, у кого можна забрати кошеня / фото: скрін instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталія Могилевська інфографіка / Інфографіка: Главред

Хто така Наталя Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Наталя Могилевська - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Наталя Могилевська порадувала своїх шанувальників наймилішим фото обіймів зі своєю молодшою донькою. На знімку співачка з дочкою міцно обійнялися, а маленька Софія одягнена в красиву вишиту сукню. Склалося враження, що Могилевська світиться від щастя.

А такожНаталя Могилевська оголосила про свою нову книжку "Мама тебе знайде", в яку вона вклала всю душу. Також команда співачки повідомила, що на фестивалі "Книжкова країна" відвідувачі змогли ознайомитися зі змістом книги.

Вас може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом