7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Скільки калорій у яблуці і чи варто його їсти під час схуднення: пояснюємо
Скільки калорій у яблуці і чи варто його їсти під час схуднення: пояснюємо

Скільки калорій у яблуці і чи варто його їсти під час схуднення: пояснюємо

Яблуко не тільки є ідеальною закускою, тому що воно дуже низькокалорійне, але також багате клітковиною і допоможе вам відчути ситість. Яблука справді найкращі друзі тих, хто сидить на дієті.

Але скільки саме калорій в яблуці, що робить його таким корисним для схуднення? Eat This Not That Розповідає про переваги включення яблук у ваш раціон для схуднення.

Скільки калорій у яблуці

Коли справа доходить до кількості калорій, вона дійсно залежить від сорту яблука. Однак багато з них містять менше 100 калорій для фрукта середнього розміру. Наприклад, одне яблуко сорту Голден Делішес середнього розміру містить 96 калорій, яблуко Гала середнього розміру – 98 калорій, яблуко Гренні Сміт середнього розміру – 97 калорій, яблуко Фудзі середнього розміру – 121 калорій, а яблуко середнього розміру – Ред Делішес містить 125 калорій.

Користь яблука

Окрім низької калорійності, яблука мають ще й користь для здоров’я, пояснює Лаура Бурак, MS, RD, засновник GetNaked® Nutrition і автор Slim Down with Smoothies. "Як і всі фрукти, яблука ростуть на вулиці, а тому автоматично є здоровими для вас! Ні упаковки, ні списку інгредієнтів. Зосередження на дієті, багатій фруктами та овочами, які всі вирощені із землі, є ідеальним, оскільки вони забезпечують тонни поживних речовин і антиоксиданти природним чином. Яблука – це ідеальний портативний харчовий пакет, оскільки вони містять додаткову кількість клітковини з їстівної шкірки. Крім того, яблука містять значну кількість антиоксидантів (які пов’язують із втратою ваги ), а також вітаміну С", – пояснила вона.

Як вживання яблук може допомогти вам схуднути?

Це пов’язано з тим, що такі фрукти, як яблука (на додаток до овочів), вважаються "їжею великого об’єму", а це означає, що ви можете насолоджуватися ними у великій кількості, оскільки вони, природно, мають низьку кількість калорій і високий вміст води, на додаток до клітковини та поживних речовин. Завдяки яблукам ви будете ситі, а це означає, що ви будете менше перекушувати або переїдати під час наступного прийому їжі!

Раніше OBOZ.UA розповідав про те,чим корисні яблука для організму.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом