Стало відомо нові деталі про розлучення Бена Аффлека з Дженніфер Лопес: коли і як між зірками пробігла чорна кішка. Хронологія
Стало відомо нові деталі про розлучення Бена Аффлека з Дженніфер Лопес: коли і як між зірками пробігла чорна кішка. Хронологія

Стало відомо нові деталі про розлучення Бена Аффлека з Дженніфер Лопес: коли і як між зірками пробігла чорна кішка. Хронологія

Співачка Дженніфер Лопес та актор Бен Аффлек роблять усе можливе, щоб зберегти стосунки перед публікою. Однак інсайдери не впенені у щирості зірок, стверджуючи, що пара розійшлася ще у березні 2024 року.

Як пише Page Six, Аффлек "дуже захищає Дженніфер". Чутки про розставання знаменитостей з'явилися ще в травні після того, як актор не супроводжував артистку на червоних доріжках під час знакових подій. Останні два місяці пара рідко з'являлася на публіці разом. Журнал People створив хронологію, проаналізувавши стосунки зірок.

21 травня 2024 року: Бен Аффлек у Санта-Моніці з обручкою, а Дженніфер Лопес рекламує свій фільм у Мексиці

Коли Лопес поїхала у свій рекламний тур дляфільму "Атлас" до Мехіко, Аффлек залишився в Санта-Моніці. Актора бачили з групою друзів, а на його лівій руці виднілася обручка.

22 травня 2024 року: Дженніфер Лопес ухиляється від запитання журналіста про її "ситуацію" з Беном Аффлеком

Під час пресконференції в Мексиці, репортер перервав розмову особистим запитанням для Лопес. "Твоє розлучення з Беном Аффлеком реальне? Ці чутки?" – запитав невідомий. Лопес нахилилася і подивилася прямо на журналіста, відповівши: "Ви краще знаєте".

30 травня 2024 року: Дженніфер Лопес і Бен Аффлек тримаються за руки під час випускного в школі його доньки

Джей Ло приєдналася до Аффлека та його сім'ї, щоб відсвяткувати випускний його дочки Вайолет. Їх також супроводжували двоє молодших дітей Аффлека, Серафіна та Семюель, а також близнюки Лопес, Емме та Макс. На фотографіях із заходу, опублікованих The Daily Mail, пара тримається за руки.

8 червня 2024 року: Дженніфер Лопес і Бен Аффлек продають свій особняк у Беверлі-Хіллз

TMZ повідомило, що пара виставляє на продаж свій будинок у Беверлі-Хіллз, який вони купили разом у 2023 році на тлі шлюбної напруги. Будинок вміщує "12 спалень, 24 ванні кімнати, гараж на 12 автомобілів і басейн, а також спортивний комплекс із майданчиками для гри в баскетбол і піклбол, тренажерний зал і боксерський ринг".

11 червня 2024 року: джерело розповіло, що Дженніфер Лопес і Бен Аффлек все ще в хороших стосунках

Через кілька днів після того, як Лопес побачили одну під час вечері з обручкою на руці. Джерело підтвердило, що вони з Беном все ще в хороших стосунках. "Вонибачать один одного кожні кілька днів", – повідомив інсайдер.

23 червня 2024 року: Бена Аффлека сфотографували без обручки в Лос-Анджелесі

На фотографіях, опублікованих Daily Mail, Аффлек був помічений без обручки, коли він вийшов на обід у Лос-Анджелесі з дочкою Вайолет. Тим часом Лопес відпочивала в Італії з друзями.

28 червня 2024 року: Бен Аффлек вивозить свої речі з дому, в якому він жив із Дженніфер Лопес

Аффлек скористався можливістю перевезти свої речі зі спільного з Лопес будинку, поки вона була в Європі. "Бен продовжує жити в орендованому будинку. Він там вже близько двох місяців, – повідомило інше джерело. – З ним все гаразд. Він буває у своєму офісі щодня і, здається, зосереджений на роботі. Він також проводить час зі своїми дітьми".

Раніше OBOZ.UA писав про те, як Каньє Веста після поїздки до РФ звинуватили в "пропаганді неповноцінності" росіянок: що він зробив.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом