Топовий монітор Samsung Odyssey OLED G9 продавався за £199 — тіктокер каже, що встиг купити
Топовий монітор Samsung Odyssey OLED G9 продавався за £199 — тіктокер каже, що встиг купити

Топовий монітор Samsung Odyssey OLED G9 продавався за £199 — тіктокер каже, що встиг купити

На цих вихідних компанія Samsung, ймовірно, випадково, виставила ціну лише у 199 фунтів стерлінгів на свій ультраширокий 49-дюймовий ігровий монітор Odyssey OLED G9 у Великій Британії. Це сталося завдяки знижці у £1400, яка зазначалася на офіційному сайті Samsung.

Про небачену щедрість Samsung розповів користувач TikTok. Він стверджує, що вчасно зробив замовлення на сторінці Samsung на eBay, де також була подібна угода.

@gamingwiths We have bought one on ebay #samsung #curvegamingmonitor #gamingmonitor #curvemonitor ♬ original sound – gamingwiths

Журналіст PC Gamer Джейкоб Рідлі жалкує, що не встиг вчасно «дістатися екрану» — коли він зайшов на сторінку, пропозиція зазначалася як розпродана. Він встиг зробити кілька скриншотів, перш ніж ціна знову зросла.

Samsung Odyssey OLED G9 — 49-дюймовий вигнутий надширокоформатний монітор з роздільною здатністю DQHD (5120×1440), часом відклику 0,03 мс, частоту оновлення 240 Гц та співвідношенням 32:9. Він має Samsung Smart TV з доступом до хмарного ігрового центру Gaming Hub.

Така знижка є одним зі способів швидкого переміщення запасів, хоча важко уявити, що Samsung зробила це навмисно. Подібні помилки іноді трапляються в інтернет-магазинах, і часто вони виконують угоду, щоб не втратити обличчя. Автор цієї новини свого часу придбав так материнську плату за половину ціни.

Якщо реальний продаж дійсно мав місце, Samsung втратила £1400 на кожному моніторі, і хтось напевно за це відповідальний. Так, на зворотному боці вдачі можливо є той, хто постраждав.

Теги по теме
Samsung
Источник материала
Поделиться сюжетом