У Грузії впав військовий штурмовик Су-25
У Грузії впав військовий штурмовик Су-25

У Грузії впав військовий штурмовик Су-25

Військовий штурмовик Су-25 упав поблизу військової бази в селі Дісвелі Болніського муніципалітету Грузії.

Про це повідомляє Эхо Кавказу, передає Укрінформ.

У Болніському муніципалітеті підтвердили виданню, що пілот не зміг катапультуватися і загинув.

SOVA зазначає, що у Міністерстві оборони Грузії підтвердили інцидент, заявивши, що аварії зазнав один із літаків, що належать силам оборони.

«2 липня цього року під час одного із запланованих військових навчань, в яких було задіяно авіаційний компонент, один із літаків, що належать силам оборони, зазнав катастрофи. Внаслідок катастрофи Су-25 трагічно загинув пілот авіації та повітряного командування Сил оборони», - йдеться у заяві.

У відомстві наголосили, що з метою визначення причин інциденту відповідні підрозділи Міністерства оборони проводять детальну експертизу.

У Міністерстві оборони висловили співчуття сім'ї та близьким загиблого пілота.

Раніше оборонне відомство повідомляло про модернізацію та оновлення літаків Су-25. Роботи виконувались спеціалістами науково-технічного центру «Дельта» та компанії «Тбілавіамшені».

Су-25 — одномісний броньований дозвуковий штурмовик, призначений для надання авіаційної підтримки у зоні бойових дій вдень та вночі за умов візуальної видимості цілі, а також знищення об'єктів із заданими координатами у випадку льотної погоди. Об'єктом ураження можуть бути наземні та надводні цілі, а також повітряні маловисотні повільні цілі (гелікоптери і транспортні літаки).

Фото: Єхо Кавказу

Теги по теме
Самолет Грузия
Источник материала
Поделиться сюжетом