У Курську в РФ масштабна пожежа: вогонь охопив велику військову базу
У Курську в РФ масштабна пожежа: вогонь охопив велику військову базу

У Курську в РФ масштабна пожежа: вогонь охопив велику військову базу

На військовій базі, де спалахнула пожежа, розташована велика кількість автотехніки, що обслуговує авіацію.

У центрі міста Курськ в країні-агресорці Росії у вівторок, 2 липня, спалахнула масштабна пожежа. Про це повідомляють губернатор Курської області та місцеві Telegram-канали.

Відомо, що вогонь намагаються загасити 60 вогнеборців та 10 одиниць спецтехніки. Повідомлялося, що займання вдалось локалізувати.

При цьому моніторингові групи та місцеві Telegram-канали повідомляють, що пожежа спалахнула на великій військовій базі РФ, яка дислокується у Курську.

Як зазначають OSINT-дослідники, горить 3754 центральна авіатехнічна база (в/ч 13830). На цій базі розташована велика кількість автотехніки, що обслуговує авіацію.

Пожежа в Курську/ скрін

Дивіться відео пожежі в Курську:

Вибухи і пожежі в РФ та у Криму – останні новини

Раніше повідомлялося, що ЗСУ уразили пункт управління мотострілецького полку у Бєлгородській області. За результатами бойової роботи зафіксовано вибухи, ціль успішно уражена, зазначили в Генштабі ЗСУ.

Також раніше повідомлялося, що ЗСУ вдарили по "унікальному" обʼєкту РФ у Криму, окупантам буде важче наводити ракети. Уражений Центр має вирішальне значення для управління російськими військовими.

Нагадаємо, було розкрито масштаби удару по Єйську. Серед "двохсотих" є співробітники заводу в Татарстані, які займалися виробництвом та обслуговуванням "Шахедів".

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом