У Львові активізувалися автовикрадачі
У Львові активізувалися автовикрадачі

У Львові активізувалися автовикрадачі

1 липня близько 10.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про викрадення автомобіля «Мерседес-Бенц Е300». Власник повідомив, що напередодні він залишив транспортний засіб біля будинку, а зранку виявив його відсутність та звернувся за допомогою у поліцію.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», поліцейські відстежили маршрут пересування викраденого автомобіля та встановили його місце знаходження – на території одного з домогосподарств у місті Борислав, Дрогобицького району.

Також встановлено, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетний 29-річний мешканець одного з сіл району. Поліцейські встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також: на Львівщині сталася страшна ДТП.

Розшуканий автомобіль правоохоронці вилучили на спецмайданчик. Невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

varta1.com.ua: Новини

Наталя Андрійчук

Источник материала
Поделиться сюжетом