7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Знищено майже сотню "Шахедів": спливли дані про наслідки удару по Криму 1 липня. Фото
Знищено майже сотню "Шахедів": спливли дані про наслідки удару по Криму 1 липня. Фото

Знищено майже сотню "Шахедів": спливли дані про наслідки удару по Криму 1 липня. Фото

Вечірня "бавовна" 1 липня у тимчасово окупованому Криму знищила близько сотні російських дронів-камікадзе типу Shahed-136. Вони були на військовому об'єкті росіян біля мису Фіолент.

Про втрати загарбників повідомив Telegram-канал  "Досье Шпиона". Там опублікували фото із наслідками ураження.

Зазначається, що того вечора ракети вдарили по об'єкту Чорноморського флоту РФ, розташованому в Балаклавському районі Севастополя.

"Удару завдано із застосуванням крилатих ракет невстановленого типу. Ціллю був склад із БПЛА Shahed-136/"Герань-2", – йдеться у публікації каналу, який, ймовірно, веде співробітник однієї зі спецслужб.

За його даними, орієнтовна кількість знищених дронів – 90 одиниць. Інформація про втрати серед особового складу ЧФ РФ поки відсутня.

Нагадаємо, що 1 ливня гучні вибухи лунали в Севастополі та прилеглих районах, повідомлялося про нібито роботу російської ППО від мису Фіолент, Караньських висот і Сапун-гори. Після вечірніх вибухів довгий час тривала пожежа в районі військової частини у Балаклаві.

Як повідомляв OBOZ.UA, 2 квітня в межах спецоперації ГУР і СБУ було уражено завод зі збирання "Шахедів" в особливій економічній зоні "Алабуга" (Республіка Татарстан, РФ). Внаслідок влучань дронів українського виробництва підприємству було завдано значних пошкоджень.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом