Відчайдушний крок: король Чарльз веде переговори з Гаррі
Відчайдушний крок: король Чарльз веде переговори з Гаррі

Відчайдушний крок: король Чарльз веде переговори з Гаррі

Чарльз "зневірився" побачити двох своїх молодших онуків, і в його графіку є пауза, яка може дозволити йому полетіти до США.

Король Чарльз прагне стати "доброзичливим дідусем" для принца Арчі та принцеси Лілібет.

За даними Mirror, так стверджує королівський оглядач. Повідомляється, що 75-річний король обговорює можливість відвідати принца Гаррі та Меган Маркл в Америці, щоб поспілкуватися з дітьми після прогресу в триваючому лікуванні раку.

За словами королівського коментатора Тома Квінна, Чарльз "зневірився" побачити двох своїх молодших онуків, і в його графіку є пауза, яка може дати йому змогу полетіти до США.

Хто такий король Чарльз ІІІ

Чарльз ІІІ - король Сполученого Королівства та ще 14 країн Співдружності націй. Прямий спадкоємець Єлизавети II був Герцогом Корнуольським і Герцогом Розесейським з 1952 року до свого сходження на престол 2022 року. Як спадкоємець трону, він очікував на нього найдовше в британській історії: він був принцом Уельським найдовше, маючи цей титул з липня 1958 року. Після смерті свого батька Філіпа 9 квітня 2021 року Чарльз також успадкував титул Герцога Единбурзького. Представник Віндзорської династії.

Квінн також заявив, що Гаррі "вагається", чи привозити дітей до Великої Британії, і раніше припустив, що герцогиня Сассекська "в жодному разі не зможе повернутися на британську землю", а це означає, що Чарльзу доведеться поїхати в Монтесіто, щоб відвідати своїх онуків.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Зазначимо, у лютому 2024 року принц Гаррі відвідав сім'ю, коли дізнався про онкозахворювання батька. Але не побачився з Кейт Міддлтон і племінниками.

А також у травні запланований візит на батьківщину принца Гаррі, і на нього чекає розмова зі старшим братом принцом Вільямом - той усе-таки наважився зробити крок на зустріч, хоча й зовсім невеликий.

Источник материала
Поделиться сюжетом