"Зоряний Лорд" Кріс Пратт і старша донька Шварценеггера стануть батьками - ЗМІ
"Зоряний Лорд" Кріс Пратт і старша донька Шварценеггера стануть батьками - ЗМІ

"Зоряний Лорд" Кріс Пратт і старша донька Шварценеггера стануть батьками - ЗМІ

Близьке оточення пари подейкує, що у Залізного Арні скоро з'явиться третій онук.

Голлівудський актор, відомий завдяки фільмам "Вартові Галактики" і "Світ Юрського періоду", Кріс Пратт і старша донька Арнольда Шварценеггера, письменниця Кетрін Шварценеггер, познайомилися в 2018 році. Рік потому вони одружилися, а ще через рік стали батьками.

Наразі в сім'ї Шварценеггер-Пратт росте двоє дітей - Лайла Марія (серпень 2020 року) та Елоїз Крістіна (травень 2022 року). Однак, за чутками, скоро їх може стати більше.

Інсайдер із близького оточення сімейної пари повідомив виданню People, що 34-річна Кетрін чекає на третю дитину. Поки що ні вона, ні її зірковий чоловік та сім'я цю подію не коментують.

У соціальних мережах Кетрін Шварценеггер показує знімки зі спини, не з'являється в повний зріст або ж публікує архівні фото. Шанувальникам зіркової пари це здається переконливим доказом того, що скоро вони оголосять про поповнення в родині.

Хто такий Арнольд Шварценеггер?

Арнольд Шварценеггер - культурист, актор і політичний діяч. П'ятиразовий володар титулу "Містер Всесвіт" і семиразовий - "Містер Олімпія", засновник конкурсу бодібілдингу "Арнольд Класік". 38-ий губернатор американського штату Каліфорнія (2003-2011). Володар премій "Золотий глобус" (1977), "Сатурн" (1992) та іменної зірки на голлівудській Алеї слави. Найвідоміші кінороботи: "Конан-варвар" (1982), "Хижак" (1987), "Згадати все" (1990), серія фільмів "Термінатор".

Голлівуд - останні новини:

Раніше 21-річна дочка Біла Гейтса підтвердила роман з онуком легендарного музиканта. Фібі з'явилася на свій випускний із престижного університету в компанії спадкоємця іменитого сімейства.

Також стало відомо, що у зірки "Щоденника пам'яті", 94-річної акторки Джини Роулендс, діагностували хворобу Альцгеймера. Про це пресі повідомив син артистки.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом