Aston Martin привезе до Гудвуда новий кросовер
Aston Martin привезе до Гудвуда новий кросовер

Aston Martin привезе до Гудвуда новий кросовер

Британська компанія Aston Martin презентує кілька яскравих прем’єр на щорічному “Фестивалі швидкості” у Гудвуді. Однією з найголовніших новинок стане ексклюзивна версія кросовера DBX707 AMR24 Edition, створена за мотивами офіційного медичного автомобіля світової першості Formula 1.

Версія AMR24 Edition отримала особливі кольори та матеріали для інтер’єру та екстер’єру DBX707: зелений Podium Green, чорний Onyx Black або білий Neutron White на вибір, гальмівні супорти Aston Martin Racing Green або AMR Lime у поєднанні з 23-дюймовими дисками Fortis з матовим чи глянцевим покриттям та декоративну табличку на двигун AMR24. Крім того, про світ Формули 1 нагадують декоративні акценти кольорів Lime Green або Trophy Silver у поєднанні з чорним глянцем чи карбоном.

/

Для салону AMR24 Edition підготували два варіанти обробки Inspire Sport – монохромного чорного Onyx або двоколірної комбінації Onyx Black/Eifel Green з яскравим контрастним рядком кольору лайма. Також в обробці використовуються декоративні елементи з карбону, темного та матового хрому. Для меломанів підготували аудіосистему Bowers&Wilkins.

/

Кросовер оснащений 4-літровим V8 із двома турбінами, який розвиває 707 к.с. потужності та 900 Нм крутного моменту. У парі з ним працює 9-ступенева роботизована коробка передач з мокрим зчепленням. Система повного приводу дозволяє відправляти до 100% моменту заднім колесам. На розгін до першої сотні DBX707 AMR24 потрібно 3,1 с, а максимальна швидкість досягає 310 км/год.

Як ми розповідали раніше, компанія Aston Martin представить у Гудвуді суперкар Valiant. Ексклюзивна модель збиратиметься вручну фахівцями підрозділу Q, а тираж буде обмежено 38 екземплярами.

Источник материала
Поделиться сюжетом