Байден зважує, чи продовжувати подальшу участь у перегонах - NYT
Байден зважує, чи продовжувати подальшу участь у перегонах - NYT

Байден зважує, чи продовжувати подальшу участь у перегонах - NYT

Президент США Джо Байден сказав своєму близькому союзнику, що зважує, чи зможе він далі брати участь у виборчих перегонах.

Про це пише в середу NYT, передає Укрінформ.

«Президент Байден сказав своєму ключовому союзнику, що усвідомлює можливу неспроможність врятувати свою кандидатуру, якщо найближчими днями не переконає громадськість, що він підходить для цієї посади після катастрофічних для нього дебатів минулого тижня», - зазначається в повідомленні.

Це є першим свідченням того, що Байден серйозно розмірковує, чи зможе він відновити свої позиції після дебатів у Атланті, пише NYT.

Президент, як підкреслив союзник, все ще активно бореться за переобрання. Водночас, він очікує, що кілька його наступних виступів у святкові вихідні – в тому числі інтерв’ю ABC News та виборчі кампанії в Пенсильванії й Вісконсіні – мають пройти добре.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня у США відбулися теледебати за участі двох основних кандидатів – Джо Байдена і Дональда Трампа. Після виступу чинного президента багато оглядачів, експертів та політиків у США звернули увагу на його втомлений вигляд, відсутність енергійності, тихий голос та уповільнену реакцію. Це одразу викликало гостру критику в самій Демократичній партії, яку представляє Байден, чи може він далі брати участь у перегонах та боротися за право очолювати Білий дім ще впродовж чотирьох років.

Сам Байден заявив, що готовий боротися далі. Його підтримали члени його родини.

Очікується, що Білий дім проведе в середу зустріч Байдена з губернаторами-демократами, які хочуть висловити занепокоєння щодо перспектив його участі в президентській кампанії.

Теги по теме
США Джо Байден
Источник материала
Поделиться сюжетом