Бен Аффлек і Метт Деймон возз’єднаються для нового трилеру Netflix. Що відомо про фільм RIP
Бен Аффлек і Метт Деймон возз’єднаються для нового трилеру Netflix. Що відомо про фільм RIP

Бен Аффлек і Метт Деймон возз’єднаються для нового трилеру Netflix. Що відомо про фільм RIP

Ексчоловік Дженніфер Лопес актор Бен Аффлек та його друг дитинства Метт Деймон зіграють разом у кримінальному трилері "RIP" від Netflix. Виробництвом фільму займатиметься студія Artists Equity, яку обидва актори заснували у листопаді 2022 року.

Раніше вони разом знімалися у фільмах "Догма" (1999), "Розумник Вілл Гантінґ" (1997), "Остання дуель" (2021) та "Air Jordan" (2023), тому нова співпраця стала воз'єднанням акторів у спільній роботі, яка вже буде п'ятою для них. Стримінговий сервіс Netflix, який займається продакшином, поки ще не оголошував навіть приблизної дати релізу.

Режисером "RIP" виступить Джо Карнахан, який працював над кінострічками "Козирні тузи", "Жага смерті", "Погані хлопці назавжди" та "Хороший, поганий, коп". Про сюжет майбутнього фільму невідомо майже нічого, окрім того, що це кримінальний трилер. Трейлера, відповідно, також поки не існує.

"Вся інформація про сюжет RIP наразі засекречена", – зазначив Netflix. Невідомо навіть рік виходу кінострічки.

Відомо, що Метт Деймон і Бен Аффлек познайомилися у шкільні роки. Вони були сусідами у місті Кембриджі, штат Массачусетс, США. Їхня дружба зародилася після того, як Аффлек заступився за майбутнього друга під час бійки перед школою.

"Я пам'ятаю, що це був визначний момент. Він поставить себе в дуже погане становище. Це хороший друг", – зізнавався Деймон в інтерв'ю телеведучому Конану О'Браєну у 2019 році.

Раніше OBOZ.UA писав, що у 2025 році планують випустити на екрани 5 частину мультфільму "Шрек". Можливо глядачі навіть зможуть переглянути окремий фільм про історію друга зеленого огра – Віслюка.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом