8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Без батька залишилися двоє синів: на Донеччині загинув захисник з Волині
Без батька залишилися двоє синів: на Донеччині загинув захисник з Волині

Без батька залишилися двоє синів: на Донеччині загинув захисник з Волині

Захищаючи Україну, загинуввоїн з Волинської області Олександр Датчук. Лише у червні йому виповнилося 33 роки.

Воїн отримав смертельну мінно-вибухову травму на Донеччині 1 липня – рівно за рік після мобілізації. Трагічну звістку повідомив голова Володимир-Волинської територіальної громади Ігор Пальонка.

"Чергова страшна звістка надійшла у нашу громаду – 1 липня унаслідок мінно-вибухової травми під час захисту України в Донецькій області загинув мешканець Володимира молодший сержант Олександр Арсентійович Датчук", – зазначено у повідомленні.

Голова територіальної громади розповів, що народився Олександр 9 червня 1991 року. Школу закінчив у місті Устилуг Володимирського району Волинської області.

На службу до Збройних сил України чоловіка мобілізували рівно за рік до загибелі – 1 липня 2023 року.

"Без батька ростимуть тепер двоє його синів. Поховають Героя у селі Залужжя Устилузької громади, де проживає родина.Про дату похорону буде повідомлено пізніше. Висловлюю щирі співчуття дітям, батькам, сестрі, усім рідним та друзям полеглого захисника. Світла пам’ять і наша довічна шана воїну!" – наголосив Пальонка.

Воїн був ровесником Незалежної України. Йому назавжди залишиться 33 роки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Одещині попрощалися з рятувальником, який загинув на фронті. Володимир Сербул поліг під час виконання бойового завдання на Донеччині ще 6 вересня 2023 року, однак гідно провести його в останню путь рідні та близькі змогли лише зараз.

Також повідомлялося, що убоях на Донеччині загинув офіцер поліції, який воював у бригаді "Лють". Життя Павла Грищука з Полтавщини обірвалося 30 червня внаслідок ворожого артилерійського обстрілу біля селище Північне Торецької громади Бахмутського району.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом