Чи планують окупанти захопити Харків: командир роти назвав мету Росії
Чи планують окупанти захопити Харків: командир роти назвав мету Росії

Чи планують окупанти захопити Харків: командир роти назвав мету Росії

Окупанти могли спробувати провести розвідку боєм на Харківському напрямку.

Командир 3-ї штурмової роти 1 штурмового батальйону 3 ОШБр на позивний “Процент” розповів про мету росіян на Харківщині. Він зазначив, що вони хочуть відтягнути сили з інших напрямків та максимально пробитись вглиб Харківщини. 

Про це він сказав у коментарі ТСН.ua.

"Процент" зазначив, що ймовірно першочерговим завданням окупантів - це було розтягнути фронт. Іншою метою - пробитися вглиб Харківщини. 

"Чим більше площа ЛБЗ (лінія бойового зіткнення - ред), тим відповідніше менша концентрація наших якихось засобів - і артилерійських, і РСЗВ на певних критичних точках. З іншої сторони, можливо в них і була ідея пробитися наскільки вони зможуть та можливо не взяти Харків, але спробувати провести таку розвідку боєм. Та пролізе не пролізе, тобто сконцентрувати велику кількість озброєння особового складу. Якщо б вони пробилися - вони досягли максимального результату, не пробилися - все одно вони розтягнули фронт і сконцентрували на тих ділянках фронту, де колись було більш-менш відносно тихо", - сказав військовий. 

Також "Процент" зазначив, що зараз на Харківському напрямку активно застосовуються дрони і на його думку, саме на них робитиметься акцент у війні Росії проти України. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Легенда 3 ОШБр "Процент": ХТО КАЖЕ ПРО 2-3 ТИЖНІ - ТОЙ НІЧОГО НЕ ЗНАЄ! Вся правда про бої!

  • В Україні суд на 56 років заборонив водію керувати автомобілем: що накоїв чоловік
  • В Україні різко здорожчали долар та євро: експерт пояснив, чого очікувати від курсу гривні
  • Саміт НАТО у США: чого очікувати і яку зброю отримає Україна
Источник материала
Поделиться сюжетом