Чому 57-річна Памела Андерсон відмовилася від макіяжу - зворушлива причина
Чому 57-річна Памела Андерсон відмовилася від макіяжу - зворушлива причина

Чому 57-річна Памела Андерсон відмовилася від макіяжу - зворушлива причина

Насправді зірка "Рятувальників Малібу" у такий спосіб не лише підкреслює природну красу.

Більш ніж три десятиліття акторка і модель Памела Андерсон підтримувала образ сексапільної, веселої і не дуже кмітливої блондинки, який міцно закріпився за нею в дев'яностих. Однак кілька років тому артистка відмовилася від косметики і стала активно виступати за натуральну красу.

Така різка метаморфоза здивувала шанувальників Андерсон, яка тепер без макіяжу знімається для рекламних кампаній і виходить на червоні доріжки. Втім, багатьом прагнення до натуральності здалося природним бажанням дорослої жінки позбутися амплуа "бюста на довгих ніжках".

Безумовно в цьому є частка правди, але акцент на природності виявився не єдиною причиною відмови Пем від мейкапу. Про це розповідає видання Elle.

Життя без макіяжу стало для Андерсон своєрідною аскезою і способом вшанувати пам'ять своєї близької подруги і візажистки Алексіс Фогель, яка померла від раку молочної залози. "Вона була найкращою. І відтоді я просто відчувала, що без Алексіс мені просто краще не наносити макіяж. Це схоже на те, що я йду проти течії. Я думаю, що ми всі починаємо мати трохи смішний вигляд, коли стаємо старшими. І я сміюся над собою, коли дивлюся в дзеркало. Я кажу: "Вау, це насправді... Що зі мною відбувається?" Це подорож", - зізналася зірка.

Хто така Памела Андерсон?

Памела Андерсон - американська акторка і модель канадського походження. У дев'яностих була секс-символом завдяки відвертим зйомкам для журналу Playboy (її кар'єра там тривала 22 роки) і ролі Сі Джей Паркер у телесеріалі "Рятувальники Малібу". Активістка, виступає за права тварин і охорону навколишнього середовища.

Голлівуд - останні новини:

Раніше 21-річна донька Біла Гейтса підтвердила роман з онуком легендарного музиканта. Фібі з'явилася на свій випускний із престижного університету в компанії спадкоємця іменитого сімейства.

Також стало відомо, що у зірки "Щоденника пам'яті", 94-річної актриси Джини Роулендс, діагностували хворобу Альцгеймера. Про це пресі повідомив син артистки.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом