Дівчина вирішила помститися хлопцеві за розрив: що вона йому відкусила
Дівчина вирішила помститися хлопцеві за розрив: що вона йому відкусила

Дівчина вирішила помститися хлопцеві за розрив: що вона йому відкусила

26-річна модель Адая Лопес була заарештована в Іспанії після того, як вона втекла з місця злочину. Вона втекла до Таїланду після того, як скоїла напад на свого 48-річного хлопця, який називається Аарон.

Внаслідок цього нападу, вона відкусила йому частину язика під час останнього поцілунку, про який він попросив перед розривом стосунків.

Адая стверджувала, що діяла в стані самозахисту через домашнє насильство, яке включало спробу втопити її. Однак суд визнав її винною у жорстокому нападі з помстою. Під час нападу вона використала свої зуби як "кліщі", щоб вирвати частину язика Аарона, а потім виплюнула його на землю.

Після нападу Аарон залишився з серйозними медичними проблемами: у нього були труднощі з мовленням, а також він втратив здатність відчувати смак, не відчуваючи різницю між солоним і солодким.

Суд визнав Лопес винною і зобов'язав її виплатити 60 000 євро компенсації. Їй також було призначено 15 днів ув'язнення, але вона не з'явилася в тюрму, і тому була оголошена в розшук.

Днями, після тривалого пошуку, поліція затримала Лопес у сквоті на курорті Коста-Брава в Іспанії. Її знайшли після анонімного повідомлення.

Наразі вона очікує на переведення до в'язниці, де їй належить відбути шестирічний термін ув'язнення за жорстокий напад на свого колишнього партнера.

Вам буде цікаво дізнатися українська бабуся зв'язала 500 светрів для танків та закохала інтернет: "Може зв'язати ядерку?"

Источник материала
Поделиться сюжетом