Hennessey прокачав пікап Ram 1500 до 400 сил
Hennessey прокачав пікап Ram 1500 до 400 сил

Hennessey прокачав пікап Ram 1500 до 400 сил

Американські майстри тюнінгу з техаської компанії Hennessey Performance презентували стильний пікап Mammoth 400 на базі Ram 1500 Laramie. Новинка хизується оригінальним забарвленням від Dodge Viper та потужним 5.7 Hemi V8.

Невикорінне кохання американців до пікапів час від часу підживлюють тюнери з добре відомої любителям швидкості компанії Hennessey. На цей раз “під ніж” майстрів з Техасу потрапив новенький Ram 1500 Laramie. Автомобіль отримав яскраву зовнішність завдяки колірній палітрі від суперкара Dodge Viper, стильному аеродинамічному обвісу та заниженій підвісці. Але найголовніше ховається під потужним капотом – Hemi V8. Бензиновий двигун об’ємом 5,7 літра розвиває 295 кВт/400 к.с. потужності та 555 Нм крутного моменту.

/

Hennessey Mammoth 400 отримав нові бампери, розширені бічні “спідниці” та розширювачі арок у колір кузова. Покупці можуть замовити додатково карбоновий спліттер та 22-дюймові диски з матовим або глянцевим покриттям. Також автомобіль оснащений спортивною вихлопною системою Borla із карбоновими накладками, заниженою підвіскою від RideTech та амортизаторами від Fox Factory. Знижений центр тяжкості позитивно позначився на керованості пікапа на високих швидкостях.

Загалом компанія планує виготовити 250 таких пікапів, тому варто поспішити із замовленням.

Раніше ми розповідали про компанію Shelby, яка представила свій тюнінговий варіант наймасовішого пікапа у світі – Ford F-150.

Источник материала
Поделиться сюжетом