Йому назавжди буде 26: у боях за Україну загинув захисник з Закарпаття. Фото
Йому назавжди буде 26: у боях за Україну загинув захисник з Закарпаття. Фото

Йому назавжди буде 26: у боях за Україну загинув захисник з Закарпаття. Фото

У боях за Україну загинув воїн з Закарпаття Олександр Попович. Життя Героя обірвалося 1 липня на півночі Харківщини під час виконання бойового завдання.

Молодшому сержанту Олександру Поповичу назавжди залишиться 26 років. Трагічну звістку повідомили у Чинадіївській селищній раді.

"Чергова болюча втрата в Чинадіївській громаді. Чергова рана на серці України…З сумом повідомляємо, що 01 липня 2024 року на Харківському напрямку, під час виконання бойового завдання обірвалося життя нашого земляка, зовсім юне життя молодого Захисника, молодшого сержанта, мешканця селища Чинадійово – Олександра Романовича Поповича, 1998 року народження", – йдеться у повідомленні.

У Чинадіївській селищній раді висловили співчуття рідним  та близьким Героя, що повертається на щиті.

"Олександр назавжди залишиться у нашій пам’яті молодим, усміхненим, гарним юнаком, люблячим сином, надійним другом та товаришем", – додали там.

У коментарях ті, хто знав Олександра, зазначають, що він був вихованим, добрим, справедливим і дуже щирим хлопцем. 

Про час і місце зустрічі тіла воїна та дату прощання з ним у Чинадіївській селищній раді пообіцяли повідомили згодом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Одещині попрощалися з рятувальником, який загинув на фронті. Володимир Сербул поліг під час виконання бойового завдання на Донеччині ще 6 вересня 2023 року, однак гідно провести його в останню путь рідні та близькі змогли лише зараз.

Також повідомлялося, що у боях на Донеччині загинув офіцер поліції, який воював у бригаді "Лють". Життя Павла Грищука з Полтавщини обірвалося 30 червня внаслідок ворожого артилерійського обстрілу біля селище Північне Торецької громади Бахмутського району.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом