Кубок Америки. Відомі всі чвертьфінальні пари
Кубок Америки. Відомі всі чвертьфінальні пари

Кубок Америки. Відомі всі чвертьфінальні пари

Трохи раніше вночі за європейським часом завершився останній тур групового етапу Копа Америка-2024, після чого стали відомі остаточні місця команд у кожному з квартетів.

Так групу A виграла Аргентина без пропущених м’ячів (5:0) та втрачених очок (9 балів), слідом за якою розташувалась Канада — 4 очки. Чилі та Перу залишили турнір.

У групі B першою виявилась Венесуела так само з максимальним результатом — 9 очок, 6:1 — різниця голів. Еквадор розташувався позаду неї з 4 балами, і стільки ж має Мексика, але за додатковими показниками (різниця голів +1) в плей-оф вийшли саме представники Південної Америки. Ямайка замкнула квартет із нулем балів.

У групі C Уругвай теж набрав максимально можливу кількість балів, але забив наразі більше за всіх на турнірі — 9:1. Позаду нього несподівано опинилась Панама — 6 очок, тоді як господарі турніру, американці, вилетіли з трьома пунктами. Болівія не набрала жодного балу.

У групі D Колумбія так і не програла жодної гри, але набрала сім очок на відміну від попередників. Позаду неї з п’ятьма балами фінішувала Бразилія, а Коста-Рика з чотирма пунктами завершила груповий етап третьою. Парагвай із "нулем" виявився головним аутсайдером.

У підсумку, було сформовано наступні пари чвертьфінального раунду:

5 липня, 04:00 Аргентина — Еквадор

6 липня, 04:00 Венесуела — Канада

7 липня, 01:00 Уругвай — Бразилія

8 липня, 04:00 Колумбія — Панама

Переможці кожної сусідньої пари зіграють поміж собою в наступному раунді.

Источник материала
Поделиться сюжетом