Марта Костюк виступає на Вімблдоні у копії своєї весільної сукні
Марта Костюк виступає на Вімблдоні у копії своєї весільної сукні

Марта Костюк виступає на Вімблдоні у копії своєї весільної сукні

Біла тенісна сукня, у якій Марта Костюк виступає на Вімблдонському турнірі, є копією її весільного вбрання. Обидві сукні створив американський бренд спортивного одягу Wilson. Про це українська тенісистка розповіла в інтерв'ю американському Vogue.

Весільне вбрання Костюк складалося з двох частин: міні-сукні на ґудзиках та довгої напівпрозорої сукні з органзи, яка одягалася поверх. Для Вімблдонського турніру бренд виготовив копію весільної сукні, яку так і назвали "Марта". Сукню можна купити за 298 доларів.

- Ми зберегли міні-сукню, яка застібається на ґудзики. Марта буде виходити на корт з усіма шарами, а потім вона буде знімати цю верхню сукню, яка точно така ж, як її весільна, оскільки спереду є п'ять ґудзиків. Я зробила для неї такий варіант, щоб вона могла швидко його зняти. Те, що під цією міні-сукнею, це в основному традиційна сукня, але з вбудованими шортами для м'яча. По суті, ми додали компонент підкладки, а потім трохи підняли декольте - ми не хочемо жодних помилок на Вімблдоні, - розповіла головний дизайнер Wilson Джоель Майкалофф.

Wilson став першим спортивним брендом, який створив весільну сукню. Костюк розповіла, що давно співпрацює з дизайнерами Wilson і хотіла, щоб весільне вбрання перш за все було зручним.

Тенісну сукню як у Марти Костюк можна купити за 298 доларів. Фото: wilson.com

Весільна сукня Марти Костюк. Фото: vogue.com

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Wilson Sporting Goods (@wilson)

  • 1 листопада 2023 року Марта Костюк вийшла заміж на Кіпрі. Обранцем 21-річної спортсменки став українець Георгій. Про обранця Костюк не розповідає. Судячи із соцмереж, Георгій займається криптовалютою. Пропозицію він зробив у Києві на Володимирській гірці.
  • 2 липня Костюк перемогла Ребекку Шрамкову зі Словаччини (6:3, 6:2) у першому колі Вімблдону. 3 липня вона зіграє з австралійською тенісисткою російського походження Дар'єю Севілл.

 

Теги по теме
Теннис
Источник материала
Поделиться сюжетом