Маша Єфросиніна назвала причину свого першого розставання з чоловіком: "Це був той самий момент"
Маша Єфросиніна назвала причину свого першого розставання з чоловіком: "Це був той самий момент"

Маша Єфросиніна назвала причину свого першого розставання з чоловіком: "Це був той самий момент"

Пара пережила серйозну кризу у стосунках і потім возз'єдналася.

Українська ведуча Маша Єфросиніна вперше розсекретила, чому на деякий час розірвала стосунки з чоловіком Тимуром Хромаєвим 2013 року.

За словами ведучої, кризовий момент настав тоді, коли в критичній ситуації вона навіть не захотіла телефонувати чоловікові. Маша зізнається, що так відбулося через відчуття, що вона зможе з усім впоратися самотужки. Після цього Тимур запропонував розлучитися.

"У мене почалася панічна атака. Я припаркувалася й викликала швидку. У мене тоді навіть не виникло думки зателефонувати своєму чоловікові. І коли ввечері я йому це розказую, він дивиться і не усміхаючись каже: "Машо, я тобі зовсім не потрібен". Це був той самий рік, момент, коли ми вирішили розлучитися. Він сказав: "Я тобі не потрібен. Я думаю, що нам треба розійтися". Це був удар і водночас привід передивитися все", - розповіла блогерка в шоу "Квиток на Марс". 

Втім, шлюб пари після року проживання окремо все ж таки вцілів. Маша з коханим переглянули свої цінності й дійшли згоди продовжувати йти далі разом. Відтепер ведуча наголосила, що завжди підтримує зв'язок з чоловіком і тепер уже не боїться звертатися за підтримкою.

"З тих пір ми пройшли серйозну кризу, але коли ми оновили наш шлюб, то я стала йому завжди в будь-який момент телефонувати. І я розумію, що мені так легше. Жінки так поводяться не тому, що не довіряють чоловікам, а через те, що чомусь не хочуть перенавантажувати чоловіків нібито своїми проблемами", - додала Маша.

  • Руслан Ханумак під час війни виїхав з України і натякнув, що житиме в США: "Нехай буду зрадником"
  • Лілія Ребрик замилувала рідкісним фото з батьками, які бавляться з тримісячною онукою
  • Ляпи ведучих у прямому ефірі: Сенічкін влаштував пожежу, а Барбір не сподобався костюм
Источник материала
Поделиться сюжетом