Mercedes-Benz готує розкішний родстер на базі SL
Mercedes-Benz готує розкішний родстер на базі SL

Mercedes-Benz готує розкішний родстер на базі SL

Невтомні фотошпигуни порталу Carscoops упіймали у свої телеоб’єктиви новий витвір майстрів зі Штутгарта – закамуфльований прототип майбутнього родстера Mercedes-Maybach SL. За попередніми даними, новинка з’явиться у дилерів наступного року.

Нагадаємо, що нинішня генерація SL (R232) дебютувала у 2021 році. Модель була розроблена “з чистого листа” фахівцями спортивного підрозділу AMG, тому всі актуальні версії одержали позначення не Mercedes-Benz, а Mercedes-AMG. Але незабаром це зміниться, а асортимент доповнять розкішні версії із символікою Maybach.

Цікаво, що сімейство R232 немає нічого спільного ні з попередником, ні з іншими спортивними моделями марки. В його основі лежить просторова конструкція з алюмінію, що несе, яку доповнюють елементи з високоміцної сталі, магнію і композитних матеріалів. На відміну від попередників SL має виключно кузов кабріолет з тканинним верхом та салон з посадковою формулою 2+2. Також вперше в історії SL отримав повний привід і повнокероване шасі з задніми колесами, що підрулюють. Всі ці технічні особливості перейдуть у спадок розкішної версії Mercedes-Maybach.

/

Традиційно Mercedes-Maybach відрізнятиметься багатою комплектацією, а налаштування шасі будуть зміщені у бік досягнення максимального комфорту та задоволення від водіння.

Вперше тизер Mercedes-Maybach SL Concept анонсував шеф-дизайнер концерну Daimler Горден Вагенер (Gorden Wagener) ще у травні 2022 року. З того часу над машиною ведеться активна робота. Від спортивної версії варіант для сибаритів буде відрізнятися передньою і задньою панелями кузова, іншим облицюванням радіатора, ефектними легкосплавними дисками, великою кількістю хромованого декору, двоколірним забарвленням, яка стала вже візитною карткою бренду, а також комплектом здвоєних трапецієподібних вихлопних труб.

Вперше тизер Mercedes-Maybach SL Concept анонсував шеф-дизайнер концерну Daimler Горден Вагенер (Gorden Wagener) ще у травні 2022 року

Головні зміни відбудуться в інтер’єрі родстера. Покупцям буде запропоновано розширену палітру кольорів і вишуканіші матеріали, включаючи ексклюзивний асортимент від Mercedes Manufaktur.

Очікується, що новинка успадкує Mercedes-AMG SL найпотужніші варіанти силових агрегатів, включаючи гібридну силову установку версії S63 S E Performance PHEV. Нагадаємо, що вона має у своєму активі 600 кВт потужності і 1420 Нм крутного моменту, чого більш ніж достатньо для розкішного родстера.

Як ми повідомляли раніше, Mercedes-Maybach GLS отримав броньовану версію.

Источник материала
Поделиться сюжетом