На межі розлучення: російський шоумен повідомив про проблеми Пугачової та Галкіна
На межі розлучення: російський шоумен повідомив про проблеми Пугачової та Галкіна

На межі розлучення: російський шоумен повідомив про проблеми Пугачової та Галкіна

Путініст Стас Барецький заявив, що Алла Пугачова і Максим Галкін перебувають на межі розлучення.

Російський шоумен Стас Барецький, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, ніяк не залишить у спокої співачку Аллу Пугачову та її сім'ю.

Як повідомляють росЗМІ, Барецький заявив, що у Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна почався розлад у стосунках.

"На тлі цього розладу може виникнути безліч юридичних питань. Наскільки мені відомо, Пугачова ініціатор цього всього, Галкін там перешкоджає", - сказав путініст.

Артистка нібито не спілкується ні з дітьми, ні з дорослими онуками і її рідні проти розлучення з Галкіним.

"Там таке сімейне болото", - сказав шоумен.

Хто така Алла Пугачова?

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Алла Пугачова показала романтичну прогулянку з Максимом Галкіним на яхті. Звісно, не обійшлося і без уїдливих коментаторів із терористичної Росії, які традиційно називають пару "онуком і бабусею".

А також Юрій Рибчинський заявив, що місяць тому телефонував Аллі Пугачовій. Артист не став повністю переказувати розмову з Пугачовою, але заявив, що згоден з її думкою щодо країни-окупанта Росії.

Вас може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом