Несплачені рахунки за комуналку: кому з українців допоможуть розпрощатися із боргами
Несплачені рахунки за комуналку: кому з українців допоможуть розпрощатися із боргами

Несплачені рахунки за комуналку: кому з українців допоможуть розпрощатися із боргами

Крім субсидії чи пільг, деяким українцям доступна муніципальна допомога на оплату житлово-комунальних послуг.

Відповідну підтримку надають малозабезпеченим мешканцям Одеси. Про це повідомляється на офіційному сайті міста.

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

В Одесі регулярно відбувається засідання спеціальної комісії, яка визначає осіб, які потребують адресної муніципальної допомоги для оплати комунальних послуг.

Звернутися за підтримкою можуть громадяни, які опинилися у складних життєвих обставинах та не мають можливості вчасно та в повному обсязі сплачувати комунальні рахунки.

Оплата комуналки, скріншот: YouTube

"Комісія прийняла рішення призначити адресну муніципальну допомогу на погашення заборгованості з оплати за житлово-комунальні послуги 114 громадянам м. Одеси на загальну суму 970 500 грн. Шістьом громадянам надано рекомендації для призначення адресної муніципальної допомоги на погашення заборгованості", - йдеться у повідомленні.

Виплати. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що муніципальна допомога на комуналку надається і в інших українських містах. Наприклад, в Івано-Франківську щорічно виплачують по 5000 гривень на оплату платіжок. Допомога надається військовослужбовцям, які не мають статусу УБД та не користуються іншими пільгами на комуналку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні прості громадяни отримають підвищену субсидію: кому допоможуть грошима в першу чергу.

Источник материала
Поделиться сюжетом