Netflix скасував найдешевшу підписку: скільки доведеться платити
Netflix скасував найдешевшу підписку: скільки доведеться платити

Netflix скасував найдешевшу підписку: скільки доведеться платити

Стрімінговий сервіс Netflix почав реалізацію свого наміру перевести клієнтів на дорожчі тарифні плани. Деякі користувачі вже зіткнулися з неможливістю продовжити найбюджетніший тарифний план без реклами. Тепер їм доведеться платити до $23 на місяць.

Як пише The Verge, повідомлення, що підтверджують це, з'явилися на форумі Reddit. Багато людей стверджують, що отримали від Netflix пропозицію обрати новий пакет, інакше вони ризикують втратити підписку  на сервіс.

"Ваш останній день для перегляду Netflix – 13 липня. Виберіть новий план, щоб продовжити перегляд", – попередив сервіс таких передплатників.

Базовий пакет обслуговування без реклами від Netflix коштує $11,9. Тепер клієнтам доведеться вибирати: перейти на тариф $15,49 або підключитися до дешевшого за $6,99, але з рекламою. Також вони можуть вибрати преміум-тариф з доступом до перегляду фільмів у 4K якості за $22,99.

Журналісти звернули увагу на те, що більшість користувачів, які отримали повідомлення, перебувають у Канаді чи Великій Британії. Саме із цих країн медіагігант у січні вирішив почати відмовлятися від базового тарифу. План збиралися відключити у другому кварталі цього року.

На сторінці з тарифами Netflix у Канаді та Великій Британії вже з'явилося оголошення про припинення обслуговування базового плану. На цьому тлі клієнтам пропонується "у будь-який момент" змінити свій тарифний план.

Коли компанія почне відмовлятись від базового плану для існуючих передплатників у США та інших країнах, невідомо. Раніше доступ до базового тарифу обмежили для нових передплатників із США, Канади та Великобританії, що повернулися.

Також OBOZ.UA повідомляв, що австрійські користувачі Netflix отримали змогу відшкодування до 30 євро. На такий крок компанія пішла через погрози влади Австрії подати до суду через підняття тарифів.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом