8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дуже швидко та смачно: рецепт сирої аджики від переможниці "Мастер Шеф" Глінської
Дуже швидко та смачно: рецепт сирої аджики від переможниці "Мастер Шеф" Глінської

Дуже швидко та смачно: рецепт сирої аджики від переможниці "Мастер Шеф" Глінської

Цього разу колишня зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ліза Глінська показала рецепт найсмачнішої домашньої аджики, яка надзвичайно просто та швидко готуєтся.

Для приготування сирої аджики "Мастер Шеф" Глінська бере такі інгредієнти:

  • томати - 1 кг
  • перець болгарський - 1 кг
  • часник - 100 г (приблизно 4 голівки середнього розміру)
  • перець чилі - 100 г (6 шт.)
  • сіль - 20 г
  • цукор - 20 г
  • оцет 9% - 80 г

Важливо: кількість інгредієнтів вказана вже в очищеному вигляді. Кількість часнику та перцю чилі можна змінювати на свій смак, роблячи аджику більш чи менш гострою.

Солодкий перець чистимо від прожилок і насіння та нарізаємо на довільні шматочки. Томати "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська розрізає та видаляє грубу частину в районі плодоніжки.

Часник чистимо, кожен зубчик розрізаємо вздовж і видаляємо серцевину. У чилі просто видаляємо хвостики та нарізаємо перці разом із насінням.

За допомогою блендера чи мʼясорубки подрібнюємо томати, болгарський перець, часник і чилі. Готову масу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська переливає в миску, додає сіль, цукор, оцет і добре перемішує до розчинення солі та цукру.

Ложкою збираємо пінку, що утворилася на поверхні. Сиру аджику розливаємо в банки, закриваємо кришками та відправляємо в холодильник. "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська додала, що зберігається така аджика в холодильнику до року.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці з картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глінська дала простий рецепт.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом