Програма «Лист на Радіо» до 100-річчя «Українського радіо» стартує 5 липня
Програма «Лист на Радіо» до 100-річчя «Українського радіо» стартує 5 липня

Програма «Лист на Радіо» до 100-річчя «Українського радіо» стартує 5 липня

Команда готує 25 епізодів про роботу радіо у всіх областях України та в Автономній республіці Крим.

У п’ятницю, 5 липня, стартує програма до 100-річчя «Українського радіо», яка розповідатиме історії слухачів про те, як мовник змінив життя людини чи цілої громади. Програма «Лист на Радіо» виходитиме у понеділок, середу та п’ятницю об 11:35. Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

«Ми готуємо 25 епізодів про роботу радіо у всіх областях України та в Автономній республіці Крим, у яких ідеться про те, що ефіри не лише інформують, а допомагають розв’язувати проблеми. Наприклад, у когось зародилося кохання завдяки радіо, або у громаді вдалося полагодити дорогу і запустити автобус у віддалений куточок завдяки програмам, або комусь радіоефір навіть допоміг зберегти життя. А трапляється, що люди зустрілися у програмі як спікери з певної теми і дійшли консенсусу завдяки тому, що їх зібрали разом у певній регіональній редакції Українського Радіо», — розповіла виконавча продюсерка «Українського радіо» Юлія Шелудько. 

Виконавчий продюсер мовника Юрій Табаченко також зазначив, що на радіо часто звертаються, коли ніхто не зміг допомогти розв'язати проблему. На кожен епізод команді вдалося зібрати велику кількість абсолютно різних історій про радіо.

У новому проєкті працівники «Українського радіо» також поділяться особливостями своєї роботи у їхньому регіоні. 

«З назви програми можна зрозуміти, що лист або останнім часом повідомлення на радіо — це фідбек, зворотна реакція на почуте в ефірі. Важливо показати, що наші регіональні редакції не лише надають інформацію, а допомагають, надихають, змінюють життя людей і громад», — додала Шелудько.

  • Читайте також: «Українське радіо: 100 років спільної присутності». Голоси з бомбосховищ, з окупації, на лінії фронту

Фото: «Українське радіо»

Читайте також
Суспільне знімає фільм про 100-річну історію «Українського радіо»
Радіоведуча Людмила Тягнирядно: Суспільне дає можливість бути вільним у професії та почуватися незалежним
«Українське радіо: 100 років спільної присутності». Голоси з бомбосховищ, з окупації, на лінії фронту
Продюсерка «Українського радіо» Юлія Шелудько: Наші пріоритети — розширення покриття та якісний контент, щоб нам довіряли
Вікторія Польченко: Настав момент, коли радіо може бути рятівним колом, а музичне радіо — комфортною ковдрою, яка захищає
Стартувало голосування за присвоєння назви «Українського радіо» скверу в Києві
Ірина Антонович: Я дуже люблю прямі ефіри на радіо, коли є відчуття обміну енергією зі слухачами
Випуски новин на «Українському радіо» виходитимуть цілодобово
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом