Росіяни та білоруси потрапили у страшну ДТП у Туреччині: багато поранених
Росіяни та білоруси потрапили у страшну ДТП у Туреччині: багато поранених

Росіяни та білоруси потрапили у страшну ДТП у Туреччині: багато поранених

Автобус із російськими та білоруськими туристами потрапив у ДТП у турецькій провінції Анталія. Про це пише турецьке видання Cumhuriyet.

«У дорожньо-транспортній пригоді, що сталася рано вранці в районі Манавгат в Анталії, мікроавтобус, який мав відвезти  туристів з готелів Аланії в аеропорт Анталії, потрапив в аварію на в'їзді до кільцеву дорогу Манавгату», – зазначає видання. 

Як зазначають турецькі журналісти, мінібус врізався в бетонний стовп на в'їзді до розв'язки мосту і від сили удару його відкинуло на узбіччя.

«Удар був такої сили, що автобус перетворився на металобрухт. На місце події відразу було направлено багато машин швидкої допомоги», – пише Cumhuriyet.  

Точну кількість постраждалих наразі не відомо, ЗМІ тільки говорять, що їх велика кількість. За непідтверженими даними у транспортному засобі на момент аварії могли перебувати близько 20 пасажирів.

«В аварії постраждали багато іноземних туристів, у тому числі водій мікроавтобуса. Постраждалих доправили до навколишніх лікарень. За фактом події правоохоронці розпочали розслідування», – пишуть журналісти. Також відомо, що частина із постраждалих можуть бути громадянами Росії та Білорусі. 

Минулого тижня у  районі Бахчелієвлер у турецькому Стамбулі впала частина чотириповерхоого житлового будинку.

Источник материала
Поделиться сюжетом