Роузі Гантінгтон-Вайтлі одягла найтрендовішу річ сезону. 8 ідей з чим носити корсет цього літа
Роузі Гантінгтон-Вайтлі одягла найтрендовішу річ сезону. 8 ідей з чим носити корсет цього літа

Роузі Гантінгтон-Вайтлі одягла найтрендовішу річ сезону. 8 ідей з чим носити корсет цього літа

Супермодель Роузі Гантінгтон-Вайтлі привернула увагу в напівпрозорому комбінезоні, позуючи для фотографій під час поїздки на Сардинію. 37-річна акторка виглядала сенсаційно в чорному костюмі Dolce & Gabbana, який міг похвалитися приголомшливим корсетним топом без бретелей, насолоджуючись відпочинком на мальовничому італійському острові.

Мати двох дітей додала ефектний сітчастий шлейф, який звисав з її рук. Знімки дружина Джейсона Стейтема опублікувала на своїй Instagram-сторінці. Роузі додала до образу масивне намисто з чорним і золотим хрестом і пару сережок. Зірка "Трансформерів" продемонструвала свою фігуру в цьому вбранні, позуючи на відкритих сходах перед заходом.

Знаменитості все частіше обирають корсети, як для повсякденних виходів, так і для червоних доріжок. Тому й не дивно, що цей елемент гардеробу охрестили трендом літа 2024 року. Видання Who What Wear зібрало добірку з найуніверсальніших образів з корсетним топом.

Топ-корсет + блуза + легінси

Корсетний топ – ідеальний предмет для гри з багатошаровістю. Ключ до того, щоб цей виріб відповідав вашому стилю – не боятися грати з довжиною та поєднанням. Одягніть легінси, блузку, спідницю та корсет або накиньте його на свою улюблену водолазку та штани. З цим топом безмежні можливості поєднання.

Топ-корсет + брюки + намисто-ланцюжок

Найкраще в корсетних топах? Універсальність. Проявіть креативність з кулонами або скористайтеся мінімальним монохромним підходом.

Корсетний топ + мішкуваті джинси + кросівки

Вибір корсета зі зручнішої тканини – не єдиний спосіб зробити цей тренд більш доступним для щоденного носіння. Спробуйте поєднати топ-корсет із великими джинсами та кросівками, щоб отримати веселий, несподіваний образ.

Топ-корсет із рукавами-ліхтариками + атласна спідниця + витончене намисто з підвіскою

Незалежно від того, чи є ви прихильником "Бріджертонів", чи вам просто подобається вигляд квіткового образу з рукавами-буфами та корсетним топом, ця ідея вбрання вам підійде. Приголомшливий принтований корсет з рукавами є обов’язковим для літа, оскільки його можна надіти поверх шовкової сукні, шовкової спідниці або навіть джинсів. Можливості безмежні.

Топ-корсет + сорочка на ґудзиках + піжамні штани з принтом

Корсетні топи – це основний елемент, який пасуватиме до будь-якої літньої події. Так, ви можете одягнути їх на обід або на побачення, але вони також ідеально підходять для вечері вдома. Поєднуйте їх із піжамними штанами, і ви матимете шикарний образ, у якому зможете згорнутися калачиком, випиваючи келих вина зі своїми найкращими друзями.

Топ-корсет + міні-спідниця + туфлі-човники + сумка через плече

Найпростіший спосіб упорядкувати корсетний верх – вибрати скоординований образ. Поєднуйте свій топ із міні-спідницею в тон, туфлями на підборах і яскравою сумочкою.

Бюстьє під грудьми + квіткова сукня максі + сумка через плече

Всупереч поширеній думці, штани не обов’язково підбирати під корсет. Якщо ви проти прикроєного низу, не бійтеся надягати корсет поверх максі-сукні. 

Топ-корсет + брюки-капрі + босоніжки + сумка через плече

У ці спекотні дні носити джинси може бути надто важко. Натомість поєднуйте верх із корсетом із штанами-капрі або навіть джинсовими шортами, босоніжками та веселою яскравою сумкою, щоб виглядати добре.

Раніше OBOZ.UA писав про 8 найтрендовіших манікюрів літа 2024: на будь-який смак і гаманець.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом